Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyamatosan hízó nő párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan hízó nő párkapcsolatban szakító ok?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat.
2020. okt. 18. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok férfinel az.
2020. okt. 18. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:

végül is ha már úgy néz ki mint egy labda, akkor lehet jó helyen van.

Hát egy párkapcsolatban azért elég fontos, ha megismerkedsz össze jöttök ő elengedi magát és 60-ról felmegy 120-ra.

Mennyire komoly a hízás, pár kg-okat hízik csak akkor még belefér.

2020. okt. 18. 22:28
 3/7 Metionin ***** válasza:
71%
Szerintem igen. Ha folyamatosan hízik, akkor gondolom nem pár kiló megy rá. Én nő vagyok de szeretném, ha a párom külsőleg is nekem tetsző lenne azután is, hogy már együtt vagyok vele x éve. Nem kell extra dolgokra gondolni de egy átlagos, nem elhízott, minimálisan izmos, egészséges testet hadd várjon már el az ember, főleg ha ő maga is figyel a saját külsejére. Ez minimum igényesség. Szerintem ez férfi és női pár esetében is így van, legalábbis én nem ítélem el ha valaki azért szakít x év után, mert a párja már nem vonzó számára többé.
2020. okt. 18. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
van akinél az. szerintem érthető
2020. okt. 18. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Én nem "ítélem" el azokat, akiknél ez ok a szállításra, de nálam nem az.

A barátnőm mellettem sokat hízott (35kg), de addigra annyira beleszerettem, hogy ezért nem tudtam volna soha elhagyni.

Inkább azt látom, hogy őt zavarja, O próbál tenni ellene, de nekem csak az egészsége miatt fontos, hogy ne kelljen ennyi extra terhet cipelnie.

2020. okt. 18. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem mindegy, hogy a párja eközben mit csinál. Ha ő is ugyanúgy hízik, mert mindketten szeretnek enni, akkor vagy fogadja el vagy először együtt kellene megpróbálkozniuk fogyással.

De ha a párja 70-80 kiló és hobbi szinten sportol, miközben ő 1-2 év alatt a másfélszeresére dagadt a kanapén, akkor az már ok lehet a szakításra. Nem is feltétlen közvetlenül a hízás miatt, hanem mert ilyen esetben valószínűleg lényegesen eltér az életmódjuk és az érdeklődési körük, az elhízás már csak a szög a koporsóba.

2020. okt. 19. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan hizik és lustalkodik, vagy nem figyel az etrendre, akkor persze hogy egy ido utan zavarni fog.
2020. okt. 19. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!