Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan hízó nő párkapcsolatban szakító ok?
végül is ha már úgy néz ki mint egy labda, akkor lehet jó helyen van.
Hát egy párkapcsolatban azért elég fontos, ha megismerkedsz össze jöttök ő elengedi magát és 60-ról felmegy 120-ra.
Mennyire komoly a hízás, pár kg-okat hízik csak akkor még belefér.
Én nem "ítélem" el azokat, akiknél ez ok a szállításra, de nálam nem az.
A barátnőm mellettem sokat hízott (35kg), de addigra annyira beleszerettem, hogy ezért nem tudtam volna soha elhagyni.
Inkább azt látom, hogy őt zavarja, O próbál tenni ellene, de nekem csak az egészsége miatt fontos, hogy ne kelljen ennyi extra terhet cipelnie.
Nagyon nem mindegy, hogy a párja eközben mit csinál. Ha ő is ugyanúgy hízik, mert mindketten szeretnek enni, akkor vagy fogadja el vagy először együtt kellene megpróbálkozniuk fogyással.
De ha a párja 70-80 kiló és hobbi szinten sportol, miközben ő 1-2 év alatt a másfélszeresére dagadt a kanapén, akkor az már ok lehet a szakításra. Nem is feltétlen közvetlenül a hízás miatt, hanem mert ilyen esetben valószínűleg lényegesen eltér az életmódjuk és az érdeklődési körük, az elhízás már csak a szög a koporsóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!