Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autók ha férfiként nem érdekelnek, lehet szakító ok?
Új barátnőmet viszont érdeklik, legalábbis olyan átlagos szinten ahogy átlag embereket, pl. szívesen megnéz szép autókat, elmegy autókiállításra ha van, szereti lefotózni magát egy jó kocsival stb. és látszik az őszinte öröm az arcán hogy még ha nincs is ilyen autója de attól is boldog ha csak beleülhet.
De én sajnos olyan félresikerült lettem, hogy nulla érzést kelt bennem egy autó, pedig vezettem már szépnek és vagánynak tartott autókat(barátok, haverok autóit). Sajnos ez nekem teljesen közömbös érzés, nem élmény az autózás, sőt kifejezetten cikinek éreztem amikor megbámultak az emberek egy jobb kocsival.
Szóval látom barátnőmön, hogy azért furcsállja, nem érti, kicsit talán "rosszul is esik" neki hogy nem tudok kapcsolódni ehhez az élményhez, ahhoz amikor megnéz valami szép autót, vagy ilyen autós rendezvényre akar menni, vagy lehet kicsit ciki is neki amikor társaságban nem tudok hozzászólni autós dolgokhoz, mert unalmasnak tartom.
Arról nem is beszélve, hogy ha később esetleg közösen szeretné hogy autót vegyünk, hát nehéz dolgunk lesz.
És az a baj, hogy ez az autó téma nem olyan mint mondjuk az hogy egy férfi mondjuk kivételesen nem szereti a sört és a focit.
Hát a te barátnőd ilyen.
Engem pl rohadtul nem érdekelnek, a páromat sem, jogsit is csak a gyerekeink miatt csináltatott 29 évesen
Engem tudna annyira zavarni, hogy elengedném az illetőt.
Egy idő után úgyis az lenne, hogy különprogram lenne inkább, mint közös.
# 4
Szerinted ez az autó téma, miért nem esik abba a kategóriába, mint a többi külön hobbi.
Hogy pl. a pasid szereti a focit, de te mondjuk nem, vagy te szeretsz romantikus sorozatot nézni, de a pasid nem, de ezért mégsem fogtok szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!