Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az gáz ha az utcán látható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha az utcán látható nők 99 százaléka nem jön be, és kizárólag az ilyen típusúak tetszenek?

Figyelt kérdés

Mint például Sylvie Kalman, Maros Mirtill és hasonló kaliberek, páldául:

[link]

[link]

[link]

Azt még hozzátenném, hogy a szépségük mellett frusztrálnak is több szempontból. Egyrészt hogy nőnek születhettek, ezáltal munka nélkül élhetnek csillogó, gondtalan highlife luxuséletet. Jó a többségnek alá kell feküdnie, de az átlag nők is ugyanúgy cserélgetik a férfiakat, csak ők nem kapnak cserébe palotát, repülőt, sportkocsit, meg minden.

Másrészt persze azért mert nem lehet ilyen nőm, csak alkalmanként, ha fizetnék érte egy vagyont.

Tök jó lenne ilyen meseszép csúcsragadozókkal élni, együtt lenni velük luxuskivitelben, erre meg ha nőt akarnék elborzaszt a kínálat. Átlagos, szürke, csóró és unalmas nőknél kéne próbálkoznom. Én betanított munkás vagyok (már amikor dolgozok) egy vidéki kis falu lepukkant Kádár-kockájában, mama hotelben, úgyhogy errefelé nem látni ilyen angyalokat, de szerintem a monumentális Budapesten is csak egyes elithelyeken. Nem tudom van-e a csillogó javakat nélkülözve élni.

2020. nov. 5. 20:26
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
56%
Már nem azért de ezek rohadtul átlagosan néznek ki.
2020. nov. 5. 21:05
 12/37 anonim ***** válasza:
86%
Biztosan akad a csóró faludban is széparcú leány, tessék őket észrevenni a toprongyos ruhában is!
2020. nov. 5. 21:05
 13/37 A kérdező kommentje:

De az is irritál amikor másokat ez kevésbé érdekli (vagy csak nem meri bevallani még magának sem), aztán elvan a csúnya párjával, csóró unalmas életével. Vihorásznak, robotolnak, aztán fel sem tűnik nekik hogy milyen kiszolgáltatott lúzerek. Nekem ez az igénytelenség, beletörődés, evickélés a langyos pisibe, kiábrándító.

Miért nem maradnak ők is inkább egyedül, mintsem beérjék mindennek a legaljával. Legyetek frusztráltak ti is, hogy nem vittétek annyira mint az elit. Boldogok a lelki szegények.

Figyelj, ha te erre vágysz, tegyél meg érte mindent, lehetősége mindig van az embernek.

Annyi esélyem van rá mint a lottóötösre, vagy hogy én leszek az USA elnöke.

Nem volt vicces.

Biztosan akad a csóró faludban is széparcú leány, tessék őket észrevenni a toprongyos ruhában is!

Ilyen kaliber megközelítőleg sem, az-az egy-kettő aki picit is jobban nézett ki, már nyilván foglalt, de még inkább lelépett a jó családi hátterének köszönhetően.

2020. nov. 5. 21:14
 14/37 anonim ***** válasza:
90%
Eszem ágában sincs ilyen szintre lesüllyedni barbi babákra gerjedni.Neked ez tetszik magánügyed, de ne erőltesd rá az ízlésed másokra, fogadd el, van akinek az igazi nők kellenek, ezek az én szememben nem azok.
2020. nov. 5. 21:26
 15/37 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nagyon szánalmas és vicces vagy. XD

Nem tudom, most a férfiakat vagy a nőket akarod itt felb.szni.

2020. nov. 5. 21:26
 16/37 anonim ***** válasza:
55%

Nekem meg az ilyen lanyok

[link]

2020. nov. 5. 21:34
 17/37 A kérdező kommentje:
Az igen 16-os. Eszement ez a csaj is. Nem frusztrál hogy nem khm..... társaloghatsz vele?
2020. nov. 5. 21:37
 18/37 anonim ***** válasza:
88%

"Miért nem maradnak ők is inkább egyedül, mintsem beérjék mindennek a legaljával. Legyetek frusztráltak ti is, hogy nem vittétek annyira mint az elit. Boldogok a lelki szegények."

Nagyon jókat nevetek, szereztél pár vidám percet a nyomrúsagos kis proli életembe XDDD

2020. nov. 5. 21:44
 19/37 A kérdező kommentje:

Ez itt a baj hogy jókat nevetsz, inkább sírnod kéne. Falra tudnék mászni amikor a kiszolgáltatott kis szürke prolik vihorásznak. Ha most pl egy Laferrari-val száguldoznál, melletted a 16-os linkes csajjal, na akkor elnézném hogy vihorászol. Így viszont menjél fejleszteni magad, hogy légy valaki.

2020. nov. 5. 21:54
 20/37 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj, hogy nekem csak ennyi van. Esténként nézegetem a gyakorit, és vihorászok, mert nekem csak átlagos kis szürke nő jutott, mivel én is átlagos kis szürke pali vagyok.

Hogyan legyek elit és hódítsam meg ezeket az istennőked mondd meg!

2020. nov. 5. 22:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!