Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mondják teljesen jól kinéző, helyes arcú férfiakra azt, hogy "átlagos"? Akkor kire mondják, hogy jóképű? A legjobban kinéző felső 10 %-ra?
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 18:48
11/16 anonim válasza:
9es az ilyen agymenések után mindig felteszem a kérdést, (bár választ még nem kaptam) hogy, hogyan lehet ennyi férfi párkapcsolatban, honnan a sok házasság, ha csak a férfiak 15-20%ával vannak a nők? Vagy honnan veszed, hogy a maradék 80-85 százalék nincs embernek tekintve, ha van párja, akár felesége és gyerekei is? Vezesd le kérlek, hátha én is meglátom az írásod mögött rejlő logikát.
12/16 anonim válasza:
De a gazdagok embernek vannak tekintve
13/16 anonim válasza:
Nő: nem akarok veled párkapcsolatot
Férfi: nem tekintesz embernek
14/16 anonim válasza:
Mondjuk 10-15%-ot nagyon jóképűnek találnak, 10-15-öt rondának, a többi pedig az átlagos pasi. A legtöbb nő párkapcsolatban, házasságban él átlag pasikkal. Egyébként a 35-40 éves nők véleménye is számít, vagy csak a 20-25 éves insta csajoké? Mert itt ugye nap mint nap megtudhatjuk, hogy a 30 feletti nők mind ráncos, löttyedt öregasszonyok, tehát a kutyának sem kellenek.
15/16 anonim válasza:
Szerintem ez lehet, csúnya dolog, de a férfiak kicsit objektívebben látják a szépséget, bár ott is minden ízlés eltér, de egy szép nő valahogy jobban definiálható, mint egy szép férfi :D. Minket, nőket jobban megfog a kisugárzás, a karizma, humor, határozottság, meg talán az igényesség. Így én azt mondom, első ránézésre senkire se szoktam mondani, gondolni semmit, max amit te is mondasz, hogy “átlagos”...amint viszont szimpatikussá válik, elkezd tetszeni is. Persze van az a nagyon jó pasi, aki mindenkinek tetszik, de az talán 100-ból 1. Meg az sem garantálja, hogy sikeres lesz a nőknél, mert lehet, hogy személyisége nincs rendben.
16/16 anonim válasza:
Mert itt ugye nap mint nap megtudhatjuk, hogy a 30 feletti nők mind ráncos, löttyedt öregasszonyok, tehát a kutyának sem kellenek
Mert ez igy is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!