Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány tetszik, az apja lelkész, ez probléma lehet?
Figyelt kérdés
Van egy lány, nagyon megtetszett. Az édesapja lelkész, én meg nem vagyok valami istenhívő..sőt ateistának vallom magam.
Ráadásul rockzenészként hosszú hajam van és eléggé szeretem kinyílvánítani a véleményem.
Nagyon félek h ez miatt nem tetszek majd a lánynak, vagy esetleg a családja nem fogad el.
(Eddig nagyon jól kijöttünk a lánnyal, randit beszéltünk meg stb)
2020. nov. 5. 00:09
11/11 anonim válasza:
Vallásos családok nagy részénél az a helyzet hogy a lánynak hasonló beállítottságú fiút keresnek aki természetesen főiskolát vagy egyetemet végzett. Mintha ez garancia lenne, pedig nem az. Próbáld meg de szerintem hosszú távon nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!