Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Kárpátia zenekar "Sok a horgász, kevés a hal" dala a sajnálatos magyar férfitöbbletről szól?
Az "ékszer a lelked, gyermek - hova rejtselek" nóta pedig egy pedofil-dal.
A "csak a szíved kell még" című szerzemény pedig egy donor-dal, esetleg egy kannibál-csasztuska.
Az "az a szép akinek a szeme kék" pedig egy az árja fajelméletet dicsőítő nóta.
Satubbi. :D
Ha te ebből motivációt nyersz hogy más is van aki így érez akkor simán értelmezheted így a dalt.
Egyébként én pont az ellenkezőjét tapasztalom a környezetemben. De a kérdésedből azt szűröm le hogy te rockkoncertre esetleg szinglipartykra jársz ismerkedni ahol tényleg sokkal több férfi van mint nő. Menj el egy egyszerű romkocsmába és láthadot hogy a nemek aránya konvergál az 50-50 hez.
oké.
Ilyen erővel Petőfi Anyám tyúkja is arról szól, hogy a nők válogatnak a férfiak között:
"Válogat a kendermagban, a kiskirály sem él jobban!"
Szóval, ez egy incel-vers, Petőfi is incel volt és már a XIX. században is férfitöbblet volt. :))
5.
Petőfi nem volt az, József Attila és Juhász Gyula annál inkább.
Petőfi esetében inkább a "Rágyújtottam a pipára" az érdekes vers, ami egy az egyben a szexről szól csak virágnyelven.
A másik ilyen a "bújj-bújj zöld ág" ami szintén :D
Mindenben a hülyeségedet keresed.
Azért nincs csajod mert szarul nézel ki.
Ha férfiként azt mondom neked, hogy én annyi nőt küldtem már el (15 év átlagában) hogy már nekem ciki.
Csupán mert én nem kívánok ezzel foglalkozni. Mert nekem az életem abban a formában JÓ ahogy most van és ez maradjon is így.
Az neked értelmileg felfoghatatlan ugye Incelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!