Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy 46...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy 46 éves gyermektelen, laza életfelfogású férfinek, egy 20 és egy 30 éves nő közül az idősebbik kell? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

A férfi nagyon laza, 10 éves házasságából 29 évesen elvált, melyből nem született gyerek sem. Azóta számtalan barátnője volt már, laza, bulizik ilyesmi.... 1 éve a szeretője vagyok neki mégis.

Gyerek témával kapcsolatosan többször is kijelentette, ez számára teljesen idegen. Most viszont, be jelentette számomra még azt is, hogy a mostani nőjével, akivel 3 éve van együtt, "próbálkoznak"...

Én ezt nem hiszem el, előtte 2 hónappal még egyszer hosszasan beszélt róla nekem, hogy miért nem akar sohasem biztosan gyereket.

Okot, egyébként meg sejtem: egyszer úgy szexeltünk nála, hogy foltos maradt a lepedő... Csaj azóta érezhetően folyamatosan taktikázik, ez is csupán egy taktikai lépés a részéről, eddig ez sosem fel sem merült... Engem folyton azzal vádol, hogy én biztosan taktikázom, de a csajról nekem nem szabad beszélni, hogy még nekem is feltűnik hogy Ő taktikázik, akkor kezdi, hogy hagyjuk, meg jajj az én csajomról így nem beszélhetsz, ezért még nem is mertem neki ezt mondani, hogy jó eséllyel miért akarja most ennyire....

Ti mit tennétek a helyemben?

2020. nov. 4. 06:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ès akkor jönnek itt h a 40 es pasik mar nem kell senkinek."

Jellemzően a saját korosztályának. 40 körül és felett.

Az ilyen kislányok vagy apakopmlexusosak vagy a papa pénzére mennek.

2020. nov. 4. 10:58
 22/28 anonim ***** válasza:
30%
A f.szt, rakas pasit ismerek 40 felett h semmi penze de havonta mas huszoneves csaja van
2020. nov. 4. 11:44
 23/28 anonim ***** válasza:
46%

Egyéként én is sok 40 feletti pasi ismerek huszas csajokkal. Lehet azért is mert egyre jobban kezd kitolódni az első ház/lakás vétel kora mivel nagyon elszáltak az árak.

A csajok meg nagyon szeretik ha egy férfi már rendelkezik saját tulajdonnal és csak úgy oda tudnak menni ahol minden készen áll.

2020. nov. 4. 11:55
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
1. pasi vagyok, de több ilyen kéne, mint te. Ennyi! Én pl 30 vagyok és egyrészt nem szeretem, amikor 50 es pasival van az, akinek korban velem kéne lennie. Másrészt pl 25 alatt már nem tudnék értelmesen beszélni vele. Nem ítélkezem kor alapján, de ez a tapasztalatom.
2020. nov. 4. 12:01
 25/28 anonim ***** válasza:
A helyedben dobnám a pasit... van még elég 40-es, aki igent mondana neked minden probléma nélkül és nem is csak szeretői státuszban lennél. De akár 30-as is... :D
2020. nov. 4. 14:49
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
22/25-ös. Nekem is huszonéves csajom van. (F75)
2020. nov. 4. 23:02
 27/28 anonim ***** válasza:
66%

Nekem meg tini csajom van, 18 éppen elmúlt.

Pista bá (82)

2020. nov. 4. 23:12
 28/28 anonim ***** válasza:

Itt egy jó lépés van!!!

Eljössz tőle és nekem leszel a szeretőm.

Én 40es vagyok.

Na?

2023. ápr. 1. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!