Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy 46 éves gyermektelen, laza életfelfogású férfinek, egy 20 és egy 30 éves nő közül az idősebbik kell? Mit csinálok rosszul?
A férfi nagyon laza, 10 éves házasságából 29 évesen elvált, melyből nem született gyerek sem. Azóta számtalan barátnője volt már, laza, bulizik ilyesmi.... 1 éve a szeretője vagyok neki mégis.
Gyerek témával kapcsolatosan többször is kijelentette, ez számára teljesen idegen. Most viszont, be jelentette számomra még azt is, hogy a mostani nőjével, akivel 3 éve van együtt, "próbálkoznak"...
Én ezt nem hiszem el, előtte 2 hónappal még egyszer hosszasan beszélt róla nekem, hogy miért nem akar sohasem biztosan gyereket.
Okot, egyébként meg sejtem: egyszer úgy szexeltünk nála, hogy foltos maradt a lepedő... Csaj azóta érezhetően folyamatosan taktikázik, ez is csupán egy taktikai lépés a részéről, eddig ez sosem fel sem merült... Engem folyton azzal vádol, hogy én biztosan taktikázom, de a csajról nekem nem szabad beszélni, hogy még nekem is feltűnik hogy Ő taktikázik, akkor kezdi, hogy hagyjuk, meg jajj az én csajomról így nem beszélhetsz, ezért még nem is mertem neki ezt mondani, hogy jó eséllyel miért akarja most ennyire....
Ti mit tennétek a helyemben?
Egy 46 éves férfi az apád lehetne. Miről tudtok beszélgetni? Milyen hosszútávú céljaid vannak? Mit dolgozol?
Csak mert egy 30 éves nő már lediplomázott, dokgozik néhány éve, van egy kialakult élete, amivel lehet tervezni.
Te pedig még valószínűleg csapongsz, amivel 20 évesen nincs semmi baj, csak egy érett férfi komoly kapcsolatban nem erre vágyik.
"egyszer úgy szexeltünk nála, hogy foltos maradt a lepedő..."
Na, valószínűleg ezért nem kellesz neki. Miért nem hozzád mentek szexelni? Ja, mert otthon laksz anyucival, apucival, akik a hapsival egykorúak?!
Egy 30-as, valamire való nő egy ilyen megalázó helyzetbe bele sem menne. Nem érné be a szeretősdivel, és nem bújna be más nő ágyába.
Nem értem magát a kérdést. Miért hiszed jobbnak magad egy 30 évesnél? Szerintem meg pont a 27-32 körüli az a kor amikor egy nő a legszebb. 20 évesen is lehet szép valaki de még kislányos, nem "nő". Plusz tapasztalatlanabb is.
És egy 30 éves nő már benne van abban a korban amikor felélednek az anyai ösztönök. Mit csodálkozol ezen? Nem érted? Az más. De nem kell taktikának nevezni. Mondjuk ha tudná hogy te vagy akkor valószínű nem akarna ettől az embertől gyereket.
Egyáltalán mit akarsz ettől az embertől hosszútávon? Ezt kérdezd meg magadtól. Nem lehet hogy csak az egódat sértette meg?
Egyszer mondta nekem egy férfi, mikor teljesen letaglózva (19 évesen) fejtegettem neki, hogy nem értem miért nem vesz komolyan senki, mikor én tényleg tartós kapcsolatot akarok, hogy azért, mert a férfiak 90%a a 18-23 éves lányokat többnyire csak dugni akarják, mivel ez a korosztály nyitottabb a szexre, mint a tinik, de még kb ugyanolyan naivak, és ezért szinte bármilyen kamu szöveget elhisznek és szinte semmi elvárásuk nincs.
Hát mai napig eszembe jut ez a tanács, és minél idősebb vagyok, annál jobban azt gondolom, hogy igaz.
Téged azzal etet egy közel 50 éves pali, hogy ő a világ császára, mert képtelen volt megállapodni, képtelen volt elfogadni, hogy megöregedett, és képtelen felelősséget vállalni a kapcsolata felé, mivel épp veled csalja azt a másik nőt, és neked ebben az egészben annyi szereped van, hogy ürítő tartálynak használ, amikor unatkozik. Az én tanácsom az, hogy ne alázd meg magad még tovább, ne dugj azért, hogy szeressenek, mert nem fognak, és arra figyelj ki mit tesz, ne arra mit mond.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!