Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bizonyos kor fölött miért nem értik a férfiak hogy nekünk nőknek igenis fontos a kinézet (is),jó autó,mert enélkül nincs kémia,bizsergés,nincs első randis szex?
Aki kinőtte már a tini korszakot amikor csak tud az ember annyit szexel 30-40 között már elkezd tervezgetni.Közrejátszik ebben a közösségi média viselkedésirányító szerepe is,meg az hogy a szűkebb ismerősök között ki mit lát.
Én is így kerestem társat most barátnőim keresik a nagy Ő-t állandó beszédtéma nálunk is.
Jobb társkeresőkön fenn vannak ők is.
Mindegyiknek stabil hosszútávú munkahelye van jóval átlag feletti pénzzel.Van saját lakás és autó.
Ez az alap amit elvárnak egy 30-40 közötti férfitól.És férfit írok nem fiút mert azokból sok akad, sajnos ezen az oldalon is ha nem írunk nekik vissza megy a rinya meg hasonlók.
De amikor valaki egy szobában lakik és busszal jár melóba soha nem fog a lábáról levenni egy normálisabb nőt.
Sajnos pasik ez van de ez az igazság.
Barátnőimnél elvárás a saját lakás min valami középkategóriás autó legyen max 8-10 éves.
Ha van kertes ház vagy nyaraló az már erősen extra.
Azok akik ezzel nincsenek tisztában de mégis írogatnak az átlag feletti nőknek amikre max álmodozni tud, miért szidják itt is őket mikor csak azt várják el egy férfitól amit ők is megtudtak maguknak teremteni?
25., pont ezt akartam irni, a hulyeseg mellett ez a masik jele, hogy mekkora kamurol van szo.
Kerdezo, segitek neked egy picit. Aki kicsit is tud helyesen irni (ami bizony egy irodai jolfizeto munkahoz elegge szukseges), az konnyen lehet, hogy mobilon az ekezeteket elhagyja, de sose fogja a vesszoket kihagyni, mert pontosan tudja, hogy anelkul mennyit rosszul (es felre-) ertheto tud lenni, amit ir es bantana a szemet is.
Csak egy buta, helyesen irni nem tudo ember hiszi azt, hogy a veszok opcionalisan. Es a durva, hogy nem hogy ezt hiszi, hanem magabol kiindulva ugy gondolja, hogy az valoban intelligens emberek is igy vannak vele, azaz meg tettetni sem tudja, hogy nem ennyire s*ggh*lye.
Hajajajj kérdező...
Tudod a materiális javak megléte, főleg az olyanoknál akik saját erejükből, tehetségükből érték el, nem jelent magamutogatást is.
Mitől érezném jól magam akkor, ha 2000Ft-os póló helyett (ami egyébként teljesen tökéletesen megfelel) inkább 30 ezreset hordanék? Vagy hogy kocsival járkálnék mindenhova, holott simán mehetek bringával is, főleg, hogy nagyon szeretek biciklizni?
Ezek amiket te felsoroltál szimpla felszínesség mindegyik.
Én is megtehetném a szar fizetésemből, hogy drága órát vegyek és márkás göncöket, de minek? Inkább félreteszem azt a pénzt.
Tipikusan a suttyó, buta emberekre jellemző az, hogy erejükön felül költenek és így akarnak gazdagnak ez által "valakinek" LÁTSZANI!
Mindennap látom egyébként az ilyen embereket, gyári melósok havi 150-ért, akik kocsival járnak be és 200-300 ezres telefonokkal rohangálnak... baromira megéri mondhatom.
“Panamában és Mexikóban voltunk.
Iszonyatosan gyönyörű hely.
Oda meg vissza voltunk főleg az ottani pasiktól amilyen nyomulósak este a bárokban.“
Négy nyelven beszélek, diplomás vagyok külfödi tanulmányokkal a hátam mögött, igényes a külsőm, van lakásom és autóm.. Valamivel több az eszem nálad..
Akiket a barádnőid keresnek azok vígan és nevetve a 20 korosztályból válogatnak, mert ott a férfi az úr a háznál és a szép pofijú feszes fiatal asszonynak egy szava sincs otthon és az ágyban is mindent teljesít(gondolom veletek ellentétesen). Nincs olyan hogy 50-50% megosztott házimunka, ezt akarom - azt akarom. Nem írod a korod meg a baratnoid életkorát de biztos vagyok hogy közelebb vagytok a 40-hez mint a 25-hoz.
Sajnos akiket megcéloztok azoknak nem esik le az álluk a SUV -től meg a saját lakástól mert maguknak is megteremtették mindezt. Nekik nem vagytok pálya, egyszerűen mondva. Akik meg szegények azoknak természetesen nagyon jó ugródeszká, vagytok kifelé a szegénységből.
Azért nyomultak a III. világban rátok mert te vagy a pénzes/szép/gazdag/nyugati nő ott EU útlevéllel ami útat nyit a szegénységből kifelé. Ki ne szeretne jobbat magának.
Rám nyomulhatnak, leperegne rólam mint a te fajtád Moncler esőkabijáról az eső.
29/N
10 eves auto mar nem ertek a szememben. Lehet az Merci, bomos, barmi.
Hazias vagy azt mondod. En not mindig ugy valasztok, hogy mennyire tud fozni. Van erre az alkalomra 10 fele etel (az egyik a toltottkaposzta), es ha nem tudja finomra, jo allagura megcsinalni, repul. A 10 etelre max 1 honap all rendelkezesre.
En jol tudok fozni, ezert varom el a masiktol is ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!