Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy bizonyos kor fölött miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bizonyos kor fölött miért nem értik a férfiak hogy nekünk nőknek igenis fontos a kinézet (is),jó autó,mert enélkül nincs kémia,bizsergés,nincs első randis szex?

Figyelt kérdés

Aki kinőtte már a tini korszakot amikor csak tud az ember annyit szexel 30-40 között már elkezd tervezgetni.Közrejátszik ebben a közösségi média viselkedésirányító szerepe is,meg az hogy a szűkebb ismerősök között ki mit lát.

Én is így kerestem társat most barátnőim keresik a nagy Ő-t állandó beszédtéma nálunk is.

Jobb társkeresőkön fenn vannak ők is.

Mindegyiknek stabil hosszútávú munkahelye van jóval átlag feletti pénzzel.Van saját lakás és autó.

Ez az alap amit elvárnak egy 30-40 közötti férfitól.És férfit írok nem fiút mert azokból sok akad, sajnos ezen az oldalon is ha nem írunk nekik vissza megy a rinya meg hasonlók.

De amikor valaki egy szobában lakik és busszal jár melóba soha nem fog a lábáról levenni egy normálisabb nőt.

Sajnos pasik ez van de ez az igazság.

Barátnőimnél elvárás a saját lakás min valami középkategóriás autó legyen max 8-10 éves.

Ha van kertes ház vagy nyaraló az már erősen extra.

Azok akik ezzel nincsenek tisztában de mégis írogatnak az átlag feletti nőknek amikre max álmodozni tud, miért szidják itt is őket mikor csak azt várják el egy férfitól amit ők is megtudtak maguknak teremteni?

2020. nov. 3. 17:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nincs ezzel baj. Mindenkinek vannak elvárásai a leendő partnere felé, vagy ilyenek, vagy olyanok. Ha neked ezek az elvárásaid, hát legyen. Én biztosan nem felelek meg ezeknek, a szöveged alapján jó eséllyel te sem az enyémeknek. Nem egymást keressük, na bumm. Összedőlt a világ.
2020. nov. 3. 18:21
 12/39 anonim ***** válasza:
77%
Egy bizonyos IQ alatt a nők miért nem értik, hogy sem a férfiak, sem a nők nem ugyanolyanok, így tök hülyeség magukból kiindulva általános érvényű megállapításokat tenni?
2020. nov. 3. 18:25
 13/39 anonim ***** válasza:
80%

"és busszal jár melóba soha nem fog a lábáról levenni egy normálisabb nőt"

Hát, ezt rohadtul benézted, te felszínes kis rüfke. :D

Egy normálisabb nő pont, hogy nem jármű vagy lakás alapján fog dönteni. Sőt, aki kicsit értelmesebb és környezettudatosabb, annál még kifejezetten előny is, ha a férfi nem autóval megy még a szomszéd utcába is.

2020. nov. 3. 18:27
 14/39 A kérdező kommentje:

Ne nevetess már utolsó válaszíró.

majd első randin szépen kiöltözve elbuszozunk valamelyik mekibe egy hambit sültkrumlit enni?

Vagy lehet tőled még ez sem telne ki?

Azért jó dolog ha egy pasinak ebben a korban van egy komolyabb szép autója mindegy milyen márkába amibe jó érzés beleülni és legalább látom elért valamit az életben.

Ha már nekem is van.

2020. nov. 3. 18:30
 15/39 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező az a baj, hogy az okos lányok felismerik a lehetőséget a férfiakban, mielőtt autójuk, lakásuk lenne ezért már foglaltak, mire elérik azt a szintet, amire vágysz.
2020. nov. 3. 18:32
 16/39 anonim ***** válasza:
20%

#10: "23/kacsaszájú, luficsöcsű L"

Egyetlen nő sem jellemezné így saját magát. Ez tipikusan férfi szemszögből van megfogalmazva. Kicsit még gyakorolj legközelebb, mielőtt megint nőnek próbálod kiadni magad.

2020. nov. 3. 18:34
 17/39 A kérdező kommentje:

Évente egy komolyabb kirándulás ne okozzon neki gondot ne azon sírjon egész évben mennyit kell rá spórolni.

Ezért kell egy jó munkahely vagy esetleg vállalkozás.

Önerőből jártam a barátnőimmel Usa-ban,közép és dél-ameikában,ausztráliában afrikában.

Ha van partnerem vele közösen szeretném ezért jó ha ezt megtudja engedni anyagilag, szintén a munka miatt.

2020. nov. 3. 18:35
 18/39 anonim ***** válasza:
Dél-Amerikát még csak-csak megértem, bár nehezen, de Közép-Amerikában mi a fenét kerestél?
2020. nov. 3. 18:41
 19/39 A kérdező kommentje:

Panamában és Mexikóban voltunk.

Iszonyatosan gyönyörű hely.

Oda meg vissza voltunk főleg az ottani pasiktól amilyen nyomulósak este a bárokban.

2020. nov. 3. 18:43
 20/39 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te az olajbarba bőrűekre buksz?
2020. nov. 3. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!