Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találhatok még társat, ha 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok még társat, ha 23 éves szűz 95 kg-os nő vagyok?

Figyelt kérdés

Még csók sem volt soha.

Zárkózott, szerény és félős típus vagyok.

Nincsenek barátaim, sose jártam bulizni a munkahelyemen meg nem tudok ismerkedni.

2020. nov. 3. 13:18
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Amúgy azt honnan veszik, hogy a kövér nőknek nagyobb méretű pénisz kell?
2020. nov. 3. 15:36
 22/38 anonim ***** válasza:
96%

18

130kg-os nő nem molett, hanem kórosan elhízott.

2020. nov. 3. 15:42
 23/38 anonim ***** válasza:
62%
#21 ez esélyesen abból jöhet, hogy mivel nagyobb a feneked, vastagabb a combod, messzebb van a punci bizonyos pózokban, ezért a megfelelő kitöltöttség érzéshez neked hosszabb kell, mivel nagyobb része marad puncin kívül.
2020. nov. 3. 15:45
 24/38 anonim ***** válasza:
50%
Onnan veszik,hogy a pina is hájas(a nagyajkak) ha kövér a nő.
2020. nov. 3. 16:03
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Én húsz évesen voltam kb 94, lelkileg megviselt, mert tudtam hogy így nem kellek a kutyának sem, de őszintén bevallom, hogy mocskosul lusta voltam lefogyni. Aztán egyszer megfáztam, aminek volt egy "mellékhatása", egy kis extra, ami miatt orvostól orvosig jártam talán egy hónapig. Szerencsére kiderült, hogy semmi bajom, de javasolták a fogyókúrát. Ezután szívvel lélekkel el is kezdtem. A diéta jól ment, a mozgás lassabban. A nehéz időkben mondogattam magamnak, hogy nincs megállás, csinálni kell, szép leszel stbstb. Ledobtam 20 kilót 10 hónap alatt. Én nem vettem észre magamon változást, mivel folyton láttam magam, de aki régen látott előtte, az mind el volt ájulva, hogy mennyire jól nézek ki. Bennem persze megmaradt a csúnya vagyok érzés, de ahogy elkezdtek közeledni a pasik, nem volt nehéz szebbnek látni magam. Nem voltam még elég elégedett, de már tudtam örülni magamnak. És egész életemben egy sz*r ocsmánynak láttam magam, végül utólag beláttam, hogy 10 hónap kellett az életemből erre a változásra. És csak rajtam múlott, hogy mikor és milyen leszek.

Hidd el, meg tudod csinálni, csak baromi nehéz elkezdeni. :)

2020. nov. 3. 17:58
 26/38 anonim válasza:
2020. nov. 5. 12:17
 27/38 anonim ***** válasza:
Életmódváltás!Keress egy személyi edzőt.Más lehetőséged nem nagyon van!
2020. nov. 6. 20:43
 28/38 anonim ***** válasza:
68%
Azért kell neked a vékony , helyes.fiú mert a.rohadt média elhitette veled , hogy te is meg kaphatod..ez nem csak a te hibád !
2020. nov. 7. 00:24
 29/38 anonim ***** válasza:
81%
Simán. Nekem is bejön az alkat.
2020. nov. 7. 06:50
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de a 95kg nulla akaraterőt is jelent egyben. Neki kellene állnod mozogni is valamit, nem pedig csak koplalni.
2020. nov. 7. 08:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!