Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi szempontból előnyös vagy hátrányos a párkapcsolat férfiként?
Buli = házibuli haverokkal, nem nagyon költünk rá, együtt veszünk rágcsát
Étterembe nem nagyon járunk, pár havonta szüleimmel szoktunk elmenni a kedvenc helyükre, ott ők fizetnek.
Moziba rég nem járunk, az HBO GO-t én fizetem.
Szülinap... hát, egyszer kaptam egy órát 20k környékén, meg egyszer egy ebook olvasót szintén annyiért(?), körülbelül ennyit tudok felidézni amit rám költött kifejezetten. Meg egyszer vett karácsonyra egy komolyabb lego szettet, de azt kettőnknek, nem kifejezetten nekem. Amúgy annyira nem szoktunk ajándékot vásárolgatni.
Azt egyszerűen nem is tudom megérteni, hogy miért kéne a páromnak vennie ajándékot a rokonságom számára...???
A kérdés alatt derül ki, hogy hány balek van, aki egy helyes pináért tényleg képes vakon fizetni. :))
Persze, éttermecske meg a szülőknek ajándék. Hol a fszban éltek ti, normális kapcsolatban ilyesmi vagy felesben megy vagy évfordulón. A szülőknek meg rendszerint egy finom ebéd vagy egy finom bor az ajándék.
Nulla pénzkultúrátok van. Ezt ne fogjátok a nőkre. Qrvára is elbsztok annyi pénzt, amiből más egy hónapig kényelmesen kajál. Pedig az csak egy faxdurranás, annyiból egy dinnyét is meglékelhetsz (halloweeneseknek tököt) és abba is belespriccenthetsz.
"Szóval ahogy én látom és szavazás eredménye is mutatja egy barátnő vagy feleség stb nettó ráfizetés."
És mégis miben ráfizetés, te szerencsétlen? Hogy a sok nőgyűlő ítt ezt írja?
"Ismerkedési fázis, közös programmok stb illetve utána kapcsolat fenttartása ez bizony mind kiadás."
Mindkét félnek. Tudod? Vagy te egyébként otthon ülsz a 4 fal között? AKkor tedd azt és ne ismerkedj.
Barom amikor nőt soha közelről nem látottak összejönnek és közösen gyűjtík önigazolásra a hülyeségeket.
És mégis miben ráfizetés, te szerencsétlen? Hogy a sok nőgyűlő ítt ezt írja?
és vajon miért lettek ezek a 18-45 közötti férfiak nőgyűlölök te sz.r.ncsétlen? Nem lehet, hogy okda van és a nők lehőzták őket vagy kegyetlenül visszautasították őket? Szerinted maguktól lettek nőgyűlölők csak úgy? Ne vicceljünk már.
33-as nagyon indulatos vagy.
Igen én pl eléggé otthon ülős vagyok, szóval ha mindennap menni kell valahova mert a nő/lány elvárja az anyagi értelemben semmiképpen sem jó dolog, az nem segít hogy ő fizeti magának mert akkor ugyanott vagyunk hogy pénz nagyrészét el kell utazni szórakozni mert létszükséglet mindennap vmi programra stb menni
Kérdező, hát ne olyan lányt keress, aki állandóan utazgatna, bulizna, menne ide-oda. Bonyolult megoldás, mi? :D
Egyszerűen nem értem, hogy mi a problémád....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!