Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi szempontból előnyös vagy hátrányos a párkapcsolat férfiként?
Általánosságban(házasság vagy együttélés),nyilván nővel.
Gyerek kizárt mert az anyagi értelemben csőd,max ha nagyon gazdag lennék.
A kérdés arra irányul hogy járok jobban ha egyedül vagyok vagy egy társsal többet nyerek e mint amit vesztek
Attól függ.
A feleségemnek fele volt a fizetése, mikor megismertem. Ma már én keresem a felét annak, amit ő, pedig azóta nekem is emeltek.
Nem a telepről kell választani valami hülyíthető picsát, aztán nem lenne probléma azzal, hogy csak szipolyoz.
Normális párkapcsolatban ami nagyon ritka ott ez nincs ráhatással. Egy rossz kapcsolatban meg...
A másik meg hogy nem a pénz kellene hogy a boldogságot okozza. Viszont nagyon durva általánosításban egy nő mindig költségekkel jár. Ergo a pasik szoktak többet keresni és az anyagi biztonságot is ők szokták megteremteni.
De mint már mondtam egy jól működő párkapcsolatban ez nem jelent semmi akadályt és sokkal kevésbé fogod a pénzt figyelni mert más dolgok okozzák majd az örömet.
Anyagi szempontból előnyös vagy hátrányos az evés?
Természetesen hátrányos. Gondold el, ha csak egy évig félretennéd a pénzt, amit kajára költesz, mennyi gyűlne össze...
Csak ugye ezt nem tudod megtenni mert éhenhalnál.
Hát hasonló a párkapcsolat is az egészséges férfi számára. Nyilván sok költséggel jár. Ugyanakkor meg mi értelme egyedül végigélni egy egész életet?
Ugyanakkor meg mi értelme egyedül végigélni egy egész életet?
Sokkal jobb, szabad vagy egész életedben, azt teszel és arra költöd a pénzed, amire akarod, akár hetente más nőd lehet, vagy bármelyik prostihoz elmehetsz következmények nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!