Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy a gyk jobban leköt és érdekel, mint tarskeresön a srácokkal ez a "mücsevejgés"ismerkedés címen?

Figyelt kérdés

Szoval jelenleg szenvedek attol hogy nincs barátom.

Ismerkedem neten. Persze sok a tróger akivel jövöje sem lenne az embernek, vagy igénytelen, és vannak, akiknek pl elég egy online bnö, azaz meg nem mozdulna személyesbe atvinni, évekig lehetne velük chatelni, stb tipusok, es marad egy kisebb réteg mint reménysugár.

Ezzel a leszürt réteggel (normalis, kezdeményezö, lehetne vele felépiteni egy közös életet is Talàn)probálok ismerkedni, chatelünk. Bemutatkozàs, sok sok chat, esetleg komolyabban is már, lelkizés, egymashoz közelebb kerülés, talan randi, a még ennél is kisebb, leszürt réteggel.

Es azt veszem eszre, hogy engem sokkalta jobban erdekel a gyk-n milyen kérdések vannak, itt sokkal többminden megmozdul bennem, vagy elgondolkodtad, eleve akarok is válaszolni, azt szivesen teszem; mint az olyanok, hogy a neten rairjak egy, vagy A kiszemelt srácra es folytassam ezt a "kenyszeres" ismerkedös, vagy a legrosszabb, "szia hogy vagy"tipusu tarsalgást.

Amig ide feljövök sokszor, addig a net tarskeresöre külön ra kell vennem, "eröltetnem" magam.

Holott hianyzik hogy legyen barátom.

Sokan azt is hiszik, hogy biztos pasizom mással, azert irok ritkàn. Most irjam meg hogy nem, csak a gyk jobban izgat mint ö?

Nem értem én ezt

#gyk VS pasizás
2020. nov. 3. 06:27
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Es nost azt ecsetelik hogy mit reggelizik miket tud fözni.

En meg nem is irtam volna.

2020. nov. 8. 09:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!