Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli fiúk, nektek párkapcsolati szempontból bele férne +5 év a lány javára?
Akkor most vállaljon mindenki, boldog boldogtalan is gyereket, mert ez a szabály és égő kivételnek lenni?
Ezért tartunk most ott ahol..
# 21
Már így is nagyon nagy %-ban pont így működik. Azért ekkora idegbeteg állat annyi szülő.
17: "Most komolyan azt vitatjátok, hogy két ellenkező nemű ember egymás iránti alapvető vágya a gyerek jólétét szolgája elsősorban?
Emiatt van családi kötelék, szerelem és hasonló érzések."
A gyerek miatt van szerelem? MMII??:)
Még soha nem is hallottam ilyenről.
Te honnét veszed ezt?
20: "Nem tudsz felülkerekedni alapvető ösztönökön"
Nekem nincs ilyen ösztönöm és sok más embernek sincs.
Nincs min felülkerekedni.
#25 Nem kell messzire menni:
"Szerelem - Evolúciós nézőpont
Az evolúciós pszichológia a fajfenntartás és az utódok gondozásának szemszögéből közelíti meg a szerelem kérdéskörét. Az emberi utód felnevelése - más emlősökhöz képest - időben sokkal kiterjedtebb, emiatt sokkal nagyobb energiabefektetést igényel. Ezen kívül az utód gyámoltalanabb is, mint az állatok esetében, így különösen nagy jelentőségűvé válik, hogy a szülők összetartsanak és együtt maradjanak. Ezt az együtt maradást segíti elő a szerelem."
forrás: Wikipédia
Vannak erről szóló más írások is, szerintem ez egy logikus következtetés.
# 27
Pechedre pszichológiát tanultam. Te magad írtad, hogy "evolúciós nézőpont". Nem csak az az egy nézőpont létezik, a pszichológia tipikusan egy olyan "tudomány", amiben több díszciplína szerint vizsgálnak adott dolgokat.
Pont azért, mert az mindenki számára világos, hogy az emberi viselkedésnek csak egy részét teszik ki az evolúciós ösztönök, ennél sokkal több.
#28 A társas együttélés is alapvető ösztöne az embernek, arról nem beszélve hogy életben sem maradnál teljesen egymagad. Szimbiózisban élni másokkal mindig is az ember része volt. Mindig is közösségekben élt.
Milyen ösztöneiden kerekedsz felül nap, mint nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!