Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 év körüli fiúk, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüli fiúk, nektek párkapcsolati szempontból bele férne +5 év a lány javára?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok. Megismertem a baráti társaságom által egy 21 éves srácot, nagyon nagyon jól kijövünk egymással, tetszem neki, ezt mindig a tudomásomra hozza, ő is tetszik nekem. Viszont tegnap kiderült, hogy valamiért azt gondolja egy idősek vagyunk. Este átjön hozzám vacsorázni, ez lesz az első igazi randink. Mindenképp elmondom neki hogy 5 évvel idősebb vagyok nála, de kicsit tartok a reakciótól. Hasonló korú fiúk, nektek ez mennyire lenne zavaró, mennyire számítana?
2020. nov. 2. 11:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság màr teljesen idejét múlta az a felfogás, hogy 30 alatt szülni kell. Nem, a nők először ugyanúgy kikerülnek az egyetemről (kb.24-25 évesen) majd karriert építenek így kb. 30-34 körül kerül sor a gyerekvállalásra (nem csak Nyugat-Európában most már szerencsére itt is felvilágosodunk). Persze,aki nem tanul tovább ott más a történet. Szóval szerintem simán belefér ez, persze ha te ebben a szituációban vagy, amit leírtam. Sok boldogságot! 😊
2020. nov. 2. 12:26
 12/36 anonim ***** válasza:
64%

"Ha látja, hogy x-y összeházasodott, jegyesek lettek elfogja a vágyakozás és sokat mondóan rám néz."

Ez nem a gyerekkel van összefüggésben szerintem.

Van egy szerelmi kapcsolatnak egy természetes dinamikája, fejlődése.

2020. nov. 2. 12:26
 13/36 anonim ***** válasza:

Oké, csak kíváncsi voltam, hogy így mennyire tolerálható. :)

2020. nov. 2. 12:28
 14/36 anonim ***** válasza:
0%

#12 De, azzal. Kinek építjük a kapcsolatunkat? Kinek rakunk fészket? Mi a végső célja ennek?

Az együttélés, a házasság mind próbakör a gyerekhez. Különben elég lenne átjárni egymáshoz hétvégente, mint sok elvált 40-50es teszi.

2020. nov. 2. 12:31
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

14: eléggé el vagy tévedve.

Én mindig is szerettem volna esküvőt. Szerintem szép dolog így összekötni az életünket a párommal és hivatalosan is egymást a családba fogadni. A közös élet gyerek nélkül is lehet közös élet és a család számomra gyerek nélkül is család Gyerekről hallani sem akarok, kifejezetten gyerekellenes vagyok.

2020. nov. 2. 12:38
 16/36 anonim ***** válasza:
82%
14: Hát ez egy jó nagy tévedés!
2020. nov. 2. 12:45
 17/36 anonim ***** válasza:
0%

#15,#16 Most komolyan azt vitatjátok, hogy két ellenkező nemű ember egymás iránti alapvető vágya a gyerek jólétét szolgája elsősorban?

Emiatt van családi kötelék, szerelem és hasonló érzések.

Ez nem vita tárgya, alapvető evolúciós szükséglet, hogy a leendő szülők szeressék egymást és ragaszkodjanak a "családhoz". Ez egy ösztön ami 100ezer évek alatt alakult ki, nem döntés kérdése.

Nyilván vannak más emberek is, nem ezt kérdőjeleztem meg. Vannak homoszexuálisok is, és vannak akik nem akarnak gyereket. Annyit mondtam, hogy az eredeti célja és értelme az ez.

2020. nov. 2. 13:24
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

De igen, döntés kérdése, ez az emberi lét lényege, hogy felül tudunk kerekedni az ösztönökön. Ha így menne, akkor ha éppen én éhes vagyok, és látok az utcán egy másik embernél egy jó kis szendvicset, akkor az ösztönöm az lenne, hogy megpróbálom tőle elvenni, mégsem teszem.

A párkapcsolat alapvető értelme a szeretet.

29 éves vagyok, a párom 3 évvel fiatalabb, és 3-5 évig eszem ágában sincs szülni, de az is lehet, hogy soha, mert jelenleg hányingert kapok a kisbabáktól. Semmiféle korban nem vagyok benne, mindenki azt csinál, amit akar.

2020. nov. 2. 13:42
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
A családhoz nem szükséges gyerek.
2020. nov. 2. 13:43
 20/36 anonim ***** válasza:
0%

#18 Ez naiv. Nem tudsz felülkerekedni alapvető ösztönökön, de nem is cél.

Ha ez a cél, akkor állj buddhista szerzetesnek és vetkőzd le minden anyagi vágyadat. Na az jelenti azt, hogy felülkerekedtél az ösztöneiden.

Te csupán a saját ösztönvilágod által vezérelt vágyakat hívod saját döntésnek.

Egy átlag embernek a célja csupán annyi, hogy az ösztöneit és vágyait kielégítse. Éppen az a célja, hogy ne kerüljön ezekkel konfliktusba, mert az frusztrálja őt. Alapvető ösztönökkel szembemenni rendkívül fájdalmas dolog.

Te egyszerűen más vagy. Te nem a szabály vagy, hanem a kivétel. Ha te lennél a szabály, akkor az emberiség kihalt volna.

2020. nov. 2. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!