Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakul így át ennyi év alatt szép lassan a gyakori kérdések ,,mezőnye"? Mi történt a régiekkel, hol lehetnek? Mindenki társat talált, vagy feladta az egészet (és ezzel együtt az oldalt is)?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Pl most néztem ezt a kérdést, de sok másikat is olvasgattam és alig maradt már 30-as, 40-es emberke az oldalon, helyettük fiatal 20-24 évesek vannak nagy számban. Miért? Én már 2012 ben itt voltam, akkor 27 évesen és nagyon sok 30 as, 40-es emberke volt itt. Ezek többsége teljesen eltűnt, 1-2 maradt csak belőlük hírmondónak. Vajon mi lehetett velük (nem tudom megkérdezni őket). Miért csak zömében fiatalok vannak már itt?
Én már 2010-ben itt voltam, igaz, nem járok fel minden nap, vannak hosszabb-rövidebb kihagyások, időnként van, hogy feljövök egy héten 3-szor egymást követő este, de aztán hónapokig nem. Viszont vicces néha visszaolvasni egy-egy kérdésem, vagy válaszom, ezért sem törlöm a regem.
30N
Unalmassá kezd válni nagyon.
Gyakorlatilag lehetne megfogalmazni néhány választ, elmenteni doc-ba, és csak Ctrl+C és Ctrl+v
Lényegében kb ugyanaz a 10 kérdés jut minden napra .
Igaz én a huszonéves korosztályba tartozom, de már itt voltam 2008ba mikor még csak 13 voltam.
Oldal színvonala kicsit romlott, meg már tényleg nincs itt annyi jó arc mint régen.
Akkor mintha nyitottabbak lettek volna az emberek, és nem volt annyi Balázska szerű felhasználó itt az oldalon. Illetve még akkor a privát üzenet e-mailbe ment el. 😁 Remélem van itt még olyan, aki emlékszik erre az időszakra.
Én kb.tiz éve itt vagyok, tényleg sok minden változott.
A mostani 20-30 évesek ilyenek, ennyi. Majd nézd meg milyen lesz tíz év múlva ez a korosztály...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!