Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan alakul így át ennyi év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakul így át ennyi év alatt szép lassan a gyakori kérdések ,,mezőnye"? Mi történt a régiekkel, hol lehetnek? Mindenki társat talált, vagy feladta az egészet (és ezzel együtt az oldalt is)?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Pl most néztem ezt a kérdést, de sok másikat is olvasgattam és alig maradt már 30-as, 40-es emberke az oldalon, helyettük fiatal 20-24 évesek vannak nagy számban. Miért? Én már 2012 ben itt voltam, akkor 27 évesen és nagyon sok 30 as, 40-es emberke volt itt. Ezek többsége teljesen eltűnt, 1-2 maradt csak belőlük hírmondónak. Vajon mi lehetett velük (nem tudom megkérdezni őket). Miért csak zömében fiatalok vannak már itt?

2020. nov. 1. 19:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Most a gyerekvállalás, nevelés kategóriába írogatnak, akik 2012-ben itt voltak.
2020. nov. 1. 19:45
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

10 éve is tele volt az oldal tinikkel, ez nem változott.

Ami változott, hogy több lett a megkeseredett ember, de tartok tőle, hogy nem csak itt, de az egész országban.

A régiek meg lehet már a saját gyerekeik kérdéseire válaszolgatnak.

2020. nov. 1. 19:47
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

Egyrészt, az a kérdés pont a huszonéveseket szólítja meg. Nem értem, hogy van ennyi agyad...

Másrészt a francnak van kedve ezen az oldalon a sok mocskot hallgatni, ahogy a 30 fölötti nőkről beszél. Még én is unom huszonévesként, nemhogy az érintettek.

2020. nov. 1. 20:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

sok oka lehet, én unalomból járok ide fel leginkább, időtöltés.

volt amikor évekig be sem léptem az oldalra, amikor épp kapcsolatom volt vagy másik munkahelyem...

Amúgy régebben majdnem mindenkinek kint volt a felhasználóneve, most meg kb senkinek.

1-2 régi névre emlékszem csak de sehol sincsenek már, vagy más néven vannak

2020. nov. 1. 20:04
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

XD

Szóval szerinted ide csak magányosak járnak rendszeresen? És ha találnak valakit, akkor biztos eltűnnek?

Ez csak egy internetes felület a sok közül. Egy haverom pl régen gyakorizott, de ő átszokott a redditre és most angolul írogat, olvasgat.

2020. nov. 1. 20:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én relatív öreg vagyok 43, de nem voltam még itt 2012-ben.
2020. nov. 1. 20:07
 7/17 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos NAGYON - NAGYON sok profilt bannoltak. Sok esetben a semmiért.

Én sem értem, hogy minek használom, miközben folyton törlik a válaszaimat.

2020. nov. 1. 20:08
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Én egy ideje nem írom ki a koromat. ;)
2020. nov. 1. 20:09
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
Én is bőven itt voltam már 2012-ben, akkor voltam 21, most 29, szóval mindjárt én leszek a "30-as". :D
2020. nov. 1. 20:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is régi motoros vagyok, de kezdem feladni, mert hót kezd ez az egész megváltozni negatív irányba, és értelmetlen kezd itt kóvályogni az embernek.
2020. nov. 1. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!