Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeret egy 50es férfi a fiatalabb 25-30 éves nőkben?
Ha nem a testét ,mert nem egy topmodell a csaj.....hanem àtlagos néhány kg plusszal inkább.
Akkor mit ???
Férfiak és nők véleménye egyaránt érdekel
Mit szeret na mégis mit? A fiatalságát, naivságát, üdeségét. Egészségére.
N
"A fiatalabb nőkben viszont még van élet ami a kiégett, életunt, depressziós kortársakban már nincs. Jöhet a mínusz :-) F."
Az életuntság és kiegettség nem kor kérdése. Például már te is ki vagy égve, egy torzult negatív szemüvegen keresztül nézel és csak a rosszat veszed észre. Jó, mondjuk te már idős is vagy.
Pedig összejönnek, nyilván nem az utcaemberével, hanem azzal akinél a pénz-tudás-hatalom. Ezek körül bármelyik vonzó lehet egy ember számára.
Én ilyen helyzetben vagyok. (Nőként)
A másik fél az ismerkedés elején azt mondta, hogy nem emlékszik rá, mikor találkozott olyan emberrel, akivel ennyire új volt minden, mégis megtalálta a közös hangot.
Szintén említette, hogy nagyon vonzónak tartja az energiámat, életörömömet.
Ő egyébként viszonylag belefásult már a dolgaiba, évtizedes barátságai, ismeretségei voltak, megszokott rurinjai, így gyakorlatilag minden újdonság volt neki, ami én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!