Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sok eszem van, ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok eszem van, ezért nem kellek a nőknek?

Figyelt kérdés
Okos vagyok, gyanakvó és jó emberismerő. Átlátok a nők manipulatív játékain. Eleinte bosszantott, mostanra elég unalmasnak találom a játszmáikat. Annyira, de annyira egyformák a nők...

2020. nov. 1. 10:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
90%

A piszkálást valóban én kezdtem, az "egó villogtatást" viszont határozottan te. Ez pedig független attól, hogy mondjuk mit gondolok a kérdezőről a megnyilvánulásai, illetve a kérdése alapján.

Egyszerűen nem szeretem a nagyképűsködést. Egy anonim fórumon meg még értelme sem sok van.

2020. nov. 1. 20:03
 32/34 anonim ***** válasza:
82%

"+ érettségi és szakma"

Szóval még egy diplomád sincs?

2020. nov. 1. 20:07
 33/34 anonim ***** válasza:

31 az ego rád is érvényes hisz nem tudtad el engedni... ":D ráadásul egy anonim oldalon :DDD

32 az egzisztenciához mi köze? lehetsz diplomás recepciós meg lehetsz közép végzettséggel főnöki beosztásban...

sőt az egyik tanárom jogi phd-és volt de semmit sem értett hozzá mert csak megcsinálta de nem is vette hasznát... ":S

2020. nov. 1. 20:53
 34/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, honnan tudod, hogy a nők hosszú távon elviselhetetlenek, ha nem is kellesz nekik?
2020. nov. 2. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!