Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sok eszem van, ezért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok eszem van, ezért nem kellek a nőknek?

Figyelt kérdés
Okos vagyok, gyanakvó és jó emberismerő. Átlátok a nők manipulatív játékain. Eleinte bosszantott, mostanra elég unalmasnak találom a játszmáikat. Annyira, de annyira egyformák a nők...

2020. nov. 1. 10:51
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Ezt olvassátok el, pupákok!

"Prospective mate characteristics such as kindness, intelligence, easygoingness, and physical attraction are ranked consistently highly by both men and women. However, rank measurement does not allow for determinations of what level of a mate characteristic is rated most desirable. Based on a more informative percentile scale measurement approach, it was reported recently that mean desirability ratings of IQ in a prospective partner peaked at the 90th percentile, with a statistically significant reduction from the 90th to the 99th percentiles. The purpose of this investigation was to replicate the recently reported non‐linear desirability effect associated with IQ, in addition to the evaluation of three other valued mate characteristics: easygoing, kindness, and physical attraction. Based on a sample of 214 young adults, it was found that all four mate characteristics peaked at the 90th percentile. However, the IQ and easygoing mean desirability ratings evidenced statistically significant mean reductions across the 90th to the 99th percentiles, whereas kindness and physical attraction did not. Finally, the objectively and subjectively assessed intelligence of the participants was not found to be associated with the participants’ desirability ratings of IQ. We interpreted the results to be consistent with a broadly conceptualized threshold hypothesis, which states that the perceived benefits of valued mate characteristics may not extend beyond a certain point. However, mate characteristics such as intelligence and easygoing become somewhat less attractive at very elevated levels, at least based on preference ratings, for reasons that may be biological and/or psycho‐social in nature."

2020. nov. 1. 15:20
 22/34 anonim ***** válasza:
Te meg a 6-os választ.
2020. nov. 1. 15:27
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező okosnak tarthatod magad de nem vagy okos igazán... az a gond ha megvillantanám a tudásom egy szilánkját csak néznél mert nem értenéd hogy mikről beszélek...
2020. nov. 1. 16:08
 24/34 anonim ***** válasza:
64%
#23 Azért belőled is csak az egó beszél :DD
2020. nov. 1. 16:44
 25/34 anonim ***** válasza:
82%
#21: elolvastuk. És? Attól te még hülye maradsz.
2020. nov. 1. 16:58
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

24 inkább az hogy 15 éve tanulok tudományt... általános és,- kvantum fizika kémia biológia pszichológia társadalom politika + érettségi és szakma

és még sorolhatnám...

24 neked is beszélhetnék hogy nem három halmazállapot létezik csak... ":D

2020. nov. 1. 18:37
 27/34 A kérdező kommentje:

25: Borotválod, mucuska?

26: Aki ennyi mindent tanult, az nem tud igazából semmit sem.

2020. nov. 1. 18:56
 28/34 anonim ***** válasza:
#26 Én is sok mindenről tudnék neked beszélni, amiről fogalmad sincs, de ez alapvetően nem jelent semmit, villogni ezzel felesleges, hiszen csak lexikális tudás. Az intelligencia számomra nem egyenlő a műveltséggel, vagy egy-egy terület mélyebb ismeretével.
2020. nov. 1. 19:10
 29/34 anonim ***** válasza:

28 szívesen mesélhetsz ugyanis szeretem a tudást magamba szívni! nekem ez szórakozás az intelligencia meg egyenlő egy-egy terület mélyebb ismeretével... pl einstein... nem volt nagy úriember meg nem is matekból bukott meg hanem a humán tantárgyakból azaz irodalom nyelv töri stb...

az hogy neked az iq nem egyenlő a mélyebb ismerettel az csak azt bizonyítja hogy nem vagy tisztában sok mindennel mert még a legegyszerübb dolog is nagyon mély lehet pl fizika vagy biológia de még a történelem és az irodalom is...!

meg mondom szívesen mesélhetsz pár dologról meg lássunk tisztában vagyok vele vagy sem ":D

a műveltségről meg annyit... oké ez már tényleg nagy képűség de szerintem abból is több szabályt ismerek mint te...

meg hozzáteszem te kezdted "piszkálást" én hozzád egy szót sem szóltam...

persze a műveltségről beszélsz...

meg tényleg ha van valami amiről nem tudok avass be... de szerintem a nagyjával tisztában vagyok :D

2020. nov. 1. 19:48
 30/34 anonim ***** válasza:

28 amúgy ez a halmazállapotos mindig egy nagyon jó érv :D mert sohasem tudnak rá válaszolni mert interneten nem lehet gyorsan megtalálni :P

csak ha rá szánsz több órát csak hát a magad fajták nem fognak

2020. nov. 1. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!