Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz elhinni, hogy incelként NEM gyűlölöm a nőket?
Incel vagyok. Társkeresés terén rendkívül sikertelen, gyakorlatilag egy nagy nulla. A szótárban pl én vagyok az illusztráció a nímand szó mellett, annyira nincs sikerem a nők terén.
De ettől függetlenül nem gyűlölöm egyáltalán a nőket. Rengeteg női barátom is van (talán a barátaim többsége nő), akikkel nagyon jól kijövök. Egyáltalán nincs bajom úgy en-bloc a nőkkel. Én mindig egyéneket és viselkedéseket ítélek el, pl nem szeretem azokat akik hazudnak nekem, függetlenül attól, hogy az illető nő vagy férfi. De kollektívan sosem ítélek el egy csoportot, azaz nem ítélem el kollektíve egyáltalán a nőket. Tisztában vagyok vele, hogy vannak rendes meg kevésbé rendes nők is.
De nem utálok kollektíve senkit.
Nem értem miért nevez itt mindenki automatikusan nőgyűlölőnek csak azért mert incel vagyok?
Ennyire hihetetlen elhinni, hogy incelként nem gyűlölöm a nőket?
Senki nem mondja azt, hogy minden egyetemista lusta dolgozni.
Balaton tele van nyáron egyetemistákkal.
Keressünk rá arra, hogy "incel meaning". Eredmény (1. Találat):
"incel
/ˈɪnsɛl/
noun
a member of an online community of young men who consider themselves unable to attract women sexually, typically associated with views that are hostile towards women and men who are sexually active."
Hmm érdekes, mit mond az urban dictionary?:
"TOP DEFINITION
incel
"Involuntary Celibate". A frustrated virgin who feels as if the world owes them sex. A self-described 'incel' is highly likely to blame their virginity on the other 6,999,999,999 people on the planet rather than consider that maybe the problem lies inward."
Tehát azért alakult ki mert az incel jalentése túlmutat az önkéntes cölibátusságon: ez egy online szubkultúra, melynek részét képezi a nőgyűlölő ideológia. Az incel online közösség nagy része szerint nekik a nők szexel tartoznak, és jó lenne ha visszavezetnénk a kötelező, család által kijelölt párválasztást mert akkor szexhez jutnának (ingyen), stb...
Most nekem van pár kérdésem:
Szakács aki főz? Rocker aki szereti a rock műfajt? Minden bogár rovar? Aminek 4 kereke van és motor hajtja az autó?
Az incel nem azt jelenti hogy valakinek nincs sikere a noknel. Az incel az aki a noket hibaztatja az hogy o meg szuz es nincs baratnoje.
Tehat ha nem gyulolod a noket es n em oket hibaztatod hogy nincs baratnod akkor nem incel vagy hanem csak szingli, esetleg depresszios, stb
Jézuska, hogy lehet minden szart félremagyarázni...
A sok önjelölt házipszichológus, egyik okosabb, mint a másik.
Érdekes, hogy ebben a kategóriában mindenki csak a férfiak hibájával foglalkozik, a nők tökéletesek, velük semmi gond...
Na én is ki leszek nevezve nőgyűlölőnek lassan.
Közben csak a hülye nők idegesítenek.
Ezekkel a nőkkel mi a helyzet: ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!