Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz elhinni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz elhinni, hogy incelként NEM gyűlölöm a nőket?

Figyelt kérdés

Incel vagyok. Társkeresés terén rendkívül sikertelen, gyakorlatilag egy nagy nulla. A szótárban pl én vagyok az illusztráció a nímand szó mellett, annyira nincs sikerem a nők terén.

De ettől függetlenül nem gyűlölöm egyáltalán a nőket. Rengeteg női barátom is van (talán a barátaim többsége nő), akikkel nagyon jól kijövök. Egyáltalán nincs bajom úgy en-bloc a nőkkel. Én mindig egyéneket és viselkedéseket ítélek el, pl nem szeretem azokat akik hazudnak nekem, függetlenül attól, hogy az illető nő vagy férfi. De kollektívan sosem ítélek el egy csoportot, azaz nem ítélem el kollektíve egyáltalán a nőket. Tisztában vagyok vele, hogy vannak rendes meg kevésbé rendes nők is.

De nem utálok kollektíve senkit.

Nem értem miért nevez itt mindenki automatikusan nőgyűlölőnek csak azért mert incel vagyok?

Ennyire hihetetlen elhinni, hogy incelként nem gyűlölöm a nőket?

2020. okt. 30. 18:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagy incel, viszont a kis nebánts virág hozzáállásod miatt egy nő se tud férfiként tekinteni rád ami elég szánalmas.
2020. okt. 30. 18:48
 12/34 anonim ***** válasza:
83%
#10-es Ha nem vagy nőgyűlölő, akkor miért ragasztasz magadra olyan címkét, ami minden lehetséges fórumon a többség által kinyilvánított értékrenddel ellentétes?
2020. okt. 30. 18:56
 13/34 A kérdező kommentje:

Ha valaki mondjuk meleg attól még nem jelenti azt, hogy rózsaszín hercegnőnek öltözve glitteres sminkben fogja kamionokon mutogatni a popóját, de ettől függetlenül ő még ugyanúgy melegnek fogja vallani magát.

Vagy ha valaki cigány, de becsületesen munkával keresi meg a pénzét nem pedig biciklilopással attól ő még ugyanúgy cigány és annak fogja vallani magát.

Ahogyan én is. Attól, hogy sok incel utálja a nőket, ettől még én is incel vagyok és annak vallom magam.

2020. okt. 30. 19:00
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként szerintem az általánosítás miatt. Én érzem a válaszaidból, hogy te tényleg nem vagy nőgyűlölő. De mivel a legtöbb incel az, ezért az emberek gondolom emiatt gondolják ezt rólad. Az élet minden területén általánosítunk sajnos.
2020. okt. 30. 19:03
 15/34 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, szerintem teljes mértékben igazad van. Te egy egészséges értékrendű incel vagy. Gratulálok ehhez, nem sokan vannak így, mint te.

Akit ennyi csalódás ért, annak elkezd torzulni a személyisége, a tiéd valamiért mégis szilárd.

2020. okt. 30. 19:04
 16/34 A kérdező kommentje:

Mert tisztában vagyok vele, hogy mindenről én tehetek. Nem azért nem tudok sosem szexelni (a prostik nem számítanak) mert a nőkkel lenne a gond, tudom, hogy ez csakis az én hibám, bennem van a gond.

Meg ha nem is sikerül szexelni, ettől függetlenül emberileg még ugyanúgy tudok barátkozni nőkkel is (ahogyan azt legtöbbször teszem).

2020. okt. 30. 19:08
 17/34 anonim ***** válasza:
#16 Mi a gond veled?
2020. okt. 30. 19:12
 18/34 anonim ***** válasza:
69%
#13 ennyi erővel mindenki incel volt az első szex előtt, ezzel ki is üresítettük a fogalmat. Szóval incel vagy? Na és? Majd kinövöd.
2020. okt. 30. 19:12
 19/34 anonim ***** válasza:
#13-as Lehet, hogy én vagyok naív, incel-el csak itt/ilyen fórumokon találkoztam, a való életben soha. Nekem a melegség, cigányság sokkal ember közelibb dolog. Eleve rosszul vagyok attól, hogy mindennek meg kell találni a kis dobozát, és nevet találni neki, mert különben nincs létjogosultsága az életben. (#12 voltam)
2020. okt. 30. 19:14
 20/34 anonim ***** válasza:
9%

"#5-ös meghozta a következő szánalmas kategóriát, és nekik már szengjük is van, meg mozaik szavaik.. parádé"

Miért lenne szánalmas kategória?

Ezért nem fejlődnek az emberek semmit, mert ahelyett, hogy szembesítenétek őket azzal, hogy hol tartanak az életben, babusgatják őket.

George Carlin annak idején ki merte mondani azt is, amit számos szülő tud, de inkább eltitkol, és a szőnyeg alá seper: a gyerekek közt is van egy rakás lúzer, meg olyan, aki nem az. Mert a szülők rettegnek attól, ami nyilvánvaló, hogy már a gyerekek esetében is hierarchikus rend uralkodik. Nem igaz, hogy Pistike egy zseni, mert még a betűket is nehezen olvassa ki, és a kislányok is elkerülik, önbizalma sincs. Szemben Janikával, aki magabiztos, folyékonyan olvas, és Juliska meg Annácska is elpirul a közelében.

Ez van, fogadd el.

A másik meg az, hogy az "incel" kifejezés a 2010-évek netes társadalmában született, tehát a mi divatot követők használják. Ilyet mondani pasikra sértés, mert rendkívül negatív töltete van.

Az AFC kifejezés ellenben a 2000-es évek amerikájából származik, és fele annyi negatív töltete sincs. Egyszerűen azokat a normális srácokat értik rajta, akik nem tudnak ismerkedni, és emiatt szomorúak.

Az amerikai PUA szlengben nincs külön megnevezés a nőgyűlölő pasikra. Az incel szót talán azok alkothatták meg, akik gúnyolódni akarnak mások fájdalmán.

2020. okt. 30. 19:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!