Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szokni ezt?

Figyelt kérdés

Hogy az emberek csak úgy szó nélkül tűnnek el az életedből.

Ismerkedéskor, vagy legyen szó több éves kapcsolatról, barátságról.. volt nincs, egyik pillanatról a másikra.

Változott emiatt a személyiséged? Hogyan kezeled ezt a jelenséget?

Magadra veszed, magadban kesered a hibát vagy eltudod engedni?

2020. okt. 30. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Elég csalódás ez nekem az emberekben, de már megszoktam. Nem is várok túl sokat az emberiségtől, de még mindig képesek meglepni - negatív értelemben véve. Ahogy mondani szoktam "Rosszabb mindig lehet!" - ezt rá kellene hímezni egy faliszőnyegre.

Bár az is segít, hogy nagyon sok dolog már nem tud érdekelni. A "titok" az érdektelenség, ha elakarod engedni a dolgokat. A világban úgyis csak csalódni fogsz :) Ez egy pocsék világ.

2020. okt. 30. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a titok nem az erdektelenseg, hanem az, hogy megtalald a boldogsagot EGYEDUL sajat magadban.

Mert igy nem fogsz allandoan azon kattogni ki miert hagyott el es a tobbi.

2020. okt. 30. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátságnál tapasztaltam ezt. Tini korunkban folyton együtt lógtunk, állandóan MSN-eztünk (régi szép idők) aztán később ahogy továbbtanultunk egyszerűen elsodort minket az élet egymástól. Nem vettem magamra, nem kerestem se benne se magamban hibát. Később újra felvettük a kapcsolatot de most ha évente egyszer kétszer beszélünk már sokat mondok. Olyanok lettünk mint két idegen. Nincs már semmi közös bennünk.
2020. okt. 30. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

2.

Erre talán millióból egy képes és még azok is súlyos szenvedélybetegségek árán, mint ivászat, cigi, "gyógyszerek", drog vagy valami hobbi túlzásba vitele.

Én még egész jól elvagyok, csak hát a káros szenvedélyek engem sem kerülnek el, bár én "csak" cukorfüggő vagyok.

2020. okt. 30. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, meg lehet szokni, bár ha olyan tűnik el, aki tényleg fontos, az eléggé fáj.. Azért azt nagyjából tudja az ember, főleg több éves barátság után, hogy mért tűnik el a másik, még ha nem is mondja el. Én egyébként eléggé kiábrándultam emiatt is az emberekből, rengeteg barátban, ismerősben csalódtam, ettől függetlenül ha megismerek valakit, és szimpi, akkor nem a rosszat feltételezem egyből, de mondhatjuk hogy kiábrándult vagyok.
2020. nov. 1. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
5: Pontosan ezt érzem én is. Különösen egy nagyon közeli barátommal kapcsolatban, aki megszakította velem a kapcsolatot különösebb magyarázat nélkül. Már több éve ennek, próbáltam keresni de nem volt reakció. Ma is álmodok vele néha.
2020. nov. 1. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Az ember manapság csak magára számíthat.
2020. nov. 2. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem fordított élményem, hogy több évre elsodródtunk egymástól,

de a szívemben azért ott volt. Neki is sok családi probléma, nekem is,

a munkám teljesen elzárt, stb.

Aztán egyszer írtam neki, hogy milyen jó lenne találkozni, egy jót beszélgetni, mint régen.

Erre az volt a válasz, hogy ha eddig nem jutott az eszembe,

akkor most már minek.

S akkor nekem meg az merült fel, hogy neki ugyanannyi lett volna az évek alatt jelentkeznie, mint nekem.

De nyilván ő is hasonló okok miatt "elkeveredett".

Sok ilyen van az ember életében, de nem értem, hogy miért

gondolják sokan, hogy mindig csak őket kellene felkeresnie

a másiknak, s nekik a kapcsolat fenntartásáért semmit sem kellene tenniük.

2020. nov. 2. 22:17
 9/9 anonim ***** válasza:
8: Ez a "most már minek" felfogás elég durván hangzik. Én próbáltam többször keresni akivel szerettem volna tisztázni dolgokat (talán mondjuk 5 év múlva újra megpróbálom), de sosem értem el. Ennek ellenére bármikor szívesen fogadnám, ha valahogy valamikor keresne engem.
2020. nov. 2. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!