Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan nőkről akik házasságig nem szexelnek senkivel?

Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 13:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nagy hiba,de nem ítélem el érte. Csak butaságnak tartom,és azok a ffiak akik azt hangoztatják,hogy a szűz nő érték azok maguk is szűzek kb :D Eddig minden barátom azt mondta,hogy nem kezdene szűz lánnyal,mert túl macerás. És értem is,hogy mire gonodlnak,érzelmileg is másképp állnak hozzád,másrészt tényleg mindnet neked kell megtanítani még a saját testét sem ismeri. Nekik lehet az orál is undorító stb. SZóval házasságba így belemenni meg kész őrültség.A mostani páromnak annyit fetishe van,hogy szerintem a legtöbb nő ezt képtelen lenne elvisleni,eleinte még én is elgondolkoztam rajta,hogy kell-e ez nekem..na de mi lett volna ha szűz csajsziként ezzel szembesülök? szeirntem másnap válóper :Dd

Meg mi van,ha én mindennap akarok szexet a pasi meg csak heti 1? Vagy neki túl pici a pöcke? :D

2020. okt. 30. 17:37
 22/24 Juliusz48 ***** válasza:
Érdekes meglátás, de a közelítő iszlám majd visszatol mindenkit 500 évvel. Nem lesz más választás, ha csak az ártatlanok kellenek. Az idomítás itt elítélendő, miközben a vállalkozások azért keresnek fiatalokat, mert a tapasztalat hiánya miatt, nem tudnak véleményt alkotni a főnökkel szembe. Olyanra formálják őket, amilyen épp az ízlésük.
2020. nov. 4. 13:15
 23/24 Tom Benko ***** válasza:
100%
Kit érdekel? Semmi közöm hozzá, és másnak sincs. Az ő teste, az6 ő döntése.
2020. nov. 6. 08:56
 24/24 anonim válasza:
Nagy ritkaság de szép dolog
2020. nov. 6. 19:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!