Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan nőkről akik házasságig nem szexelnek senkivel?

Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 13:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
10: tényleg nem sok van, de ismerek olyan vallásos nőket, akik tényleg követik a vallásos előírásokat. Nekem 40 éves rokonom is ilyen, egy komoly kapcsolata sem volt, mert eddig nem volt szerencséje, és ismerem annyira a személyiségét, hogy biztos nem jött volna egyéjszakásra össze senkivel.
2020. okt. 30. 14:07
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ostobaság. Főleg, mert ezt általában vallási fanatikusok csinálják, akik ugyanezen okból nem is válnak. Mivel pedig semmi garancia nincs arra, hogy a két fél az ágyban is összeillik, ha utóbb kiderül, hogy nem, annak egy sírig tartó gyötrelmes házasság lesz a vége. Kinek kell ez, ha el is kerülhetné?🤷
2020. okt. 30. 14:22
 13/24 anonim ***** válasza:
13%
A szűz nőnek van értéke. Igaz, a mai undorító feminista társadalomban ezt foggal-körömmel tagadják a feminácik és probálják a lehető legjobban kvának nevelni a fiatal nőket. A szűz nő a tökéletes, minden férfi álma. Nincs beszennyezve, nincs elhasználva, stb. :)
2020. okt. 30. 14:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

13: sztem inkább az az undorító, amikor egy nőt egy zsebkendőnek vagy egy árunak néznek, hogy mennyire van elhasználva. Főleg, ha, mint sok esetben tapasztalom, az a férfi, aki mennyire örül a száz barátnőjének, azért megcsalja később, mert "ez belénk van kódolva" meg "hát úgy fekszik ott, mint egy darab fa, ha ezt tudtam volna..."

Én feminista vagyok, de sosem akartam más nőt k...nak nevelni. Attól még vki lehet erkölcsös, hogy nem szűz. 31 éves vagyok, egy férfival szexeltem idáig, nem fekszem le mindenkivel, aki az utamba kerül.

2020. okt. 30. 14:35
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem túl praktikus dolog full tapasztalatlanul összeházasodni valakivel, hiszen a szex igenis fontos része a felnőtt kapcsolatoknak, ha meg csak későn derül ki, hogy a pasi ótvar az ágyban, az hosszú távon nem sok jót jelent.

De.

Nincs szándékomban idegen nők szexuális döntéseit firtatni, és undorítónak találom hogy az emberek többségének ez milyen gyakori beszédtéma. Az ilyen nő k urva, az olyan nő prűd, a gyereklányok mikor éljenek szexuális életet és mikor ne, kivel kéne lefekudniuk, kit kéne elkerulniuk, túl sokszor akarnak szexelni a parjukkal, vagy túl sokszor fáj a fejük...

Pofa be.🙄

2020. okt. 30. 14:38
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó. Azok gondolkodnak így akik csak egy tárgynak tekintik a nőket. Középkori patriarchális gondolkodás, soviniszta gőg," a nő csak szűzen értékes" vagyis nincs más értéke szegénynek az intim területén kívül. Mintha azt mondanám, hogy egy férfiben csak a farka a lényeg.

Hahaha, maximum a rettentően komlexusos férfiak álma a félénk lesütött szemű tapasztalatlan szűzlány, aki előtt lehet játszani az eszét. Akinek nincs viszonyítási alapja, és formálható, ezért fontos a szüzesség a lelkialkat miatt, nem a testi változás az ok, hanem a férfi dominanciája. :))

Egy nő teste nem lesz romlott azért mert nem szűz, ahogy a férfi testben tesz kárt, ennyire egyszerű, kár ferdíteni, rosszindulatú elméleteket gyártani.

2020. okt. 30. 14:53
 17/24 anonim ***** válasza:
13-asnak ment az előbb 16. voltam.
2020. okt. 30. 14:56
 18/24 anonim ***** válasza:
85%
Jó tudni, hogy egy "nem szűz nő" el van használva :))...
2020. okt. 30. 15:41
 19/24 anonim ***** válasza:
86%

"El van használva ", - ó hogyne.

Annyira primitív ez a hozzáállás, kicsit sem degradáló a nőkre nézve.

Nincs kettősmérce, ja de van.

2020. okt. 30. 15:55
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Tiszteletben tartom a meggyőződését és nagyívben elkerülöm.

Van olyan férfi aki a szüzességet értékeli, és az jó orgazmus készséget.

Ha az elkövetkező 20-30 évre kell teniszpartnert választanom akkor olyat választok akivel le tudok játszani egy két meccset a végleges döntés előtt és mindketten élvezzük a játékot. Az nem nagyon érdekel, hogy kivel tanult meg teniszezni.

2020. okt. 30. 16:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!