Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én sajnálom már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én sajnálom már az egyedülálló férfiakat?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy én a normális egyedülálló férfiakra gondolok, biztos vannak köztük betegek, de nem erről beszélek.

Mindenki mondja, hogy csak próbálkozni kell meg nyitottnak lenni, meg magától nem jön a kapcsolat.

Aztán máshol meg azt írják, hogy aki nagyon próbálkozik az meg csak erölteti a dolgot, úgy nem fog jönni a párkapcsolat.

Most akkor mi van? Legtöbb helyen már lenézik a férfit, ha bármit is próbálkozik.

Abban reménykedhetsz, hogy jókor leszel talán jó helyen egyszer és megismersz valakit akivel bejössz egymásnak. Ennyi. Szerintem aki több éve egyedül van annak ne próbálják már megmagyarázni mit kéne javítani, amikor a legtöbb egyedülálló férfi jobb állapotban van mint akik kapcsolatban vannak.

Úgy hogy itt van a megfelelő válasz, hogy a szerencsén múlik nagyrészt kinek mikor lesz párja. :D

2020. okt. 30. 08:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%
Eleg ha atlagos a pasi es nem jokepu, akkor lathatatlan lesz a noknel.
2020. okt. 31. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!