Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjed megcsal de egy pasival kapod rajta mennyire megbocsátható?
Mennyivel jobb ez mintha nővel csalna meg?
Ráadásul elég sokat láttál abból ahogy a haverjával csinálták egymást dolgozták?
Fel lehet ezt dolgozni mikor két férfit akik közül az egyik a férjed látod amint lecummant egy másik pásit majd pucsít neki hogy hátulról berakja neki?
Itt szakadt félbe a kaland mert rájuk b@sztam az ajtót.
Nem nőként, de:
Elkezdheted nekik énekelni, hogy "megy a gőzös, megy a gőzös" vagy "húzd meg jobban, menjen a munka" :D
Na jó, de most komolyan. Szerintem nem számít kivel csal megy ember egy másikat, a tett ugyanaz, a cselekedet ugyanaz a motiváció ugyanaz. Teljesen mindegy, hogy ellentétes vagy azonos nemű akivel van.
Nem tudnám megbocsátani, hogy nem bízott meg bennem és nem avatott be a hajlamaiba.
Nem tudnám megbocsátani, hogy a hátam mögött elárult valaki mással.
A megcsalás az megcsalás, tökmindegy, hogy férfival, nővel, nagymamával vagy kismókussal csinálja, akkor is hűtlenség és akkor sem megbocsátható. De szerintem a fentebb említett két ok miatt még súlyosabb is, ha azonos neművel csal meg.
Nem tudom nekem ez nem annyira fekete-fehér mintha nővel tenné. (Akkor szakítanék biztosan).
Itt csak az esne nagyon rosszul hogy nem mondta el, mert tudja hogy elfogadó vagyok. De ha a nő nem nyitott akkor ezt egyik pasi sem fogja merni magától szóbahozni, közben meg ott van a vágy amit csak ideig-óráig lehet elfojtani. Nem mentegetni akarom mert el kellett volna mondania de ha nem csal meg hanem a szemedbe mondja, kérdező, mit tettél volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!