Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire megbocsátható, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megbocsátható, ha valaki mindig késik a randikról?

Figyelt kérdés
Nem 1-5 percről beszélek, ha nem sokkal többről. 15-20 perc az nálatok beleférne?
2017. jan. 18. 13:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer-kétszer belefér, bármi külső tényező közbejöhet, ami miatt késik az illető. De ha rendszert csinál belőle, az nagyon nem megbocsátható.
2017. jan. 18. 13:53
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy-két esetben még talán, vagy ha jó oka van, mondjuk vonattal megy, és az késik fél órát.

De ha minden alkalommal, rendszeresen, főleg ha nem is hív fel, hogy késni fog, akkor szoktasd le róla. Vársz tíz percet, aztán hazamész. Te ott voltál, ő meg így járt.

2017. jan. 18. 13:53
 3/22 A kérdező kommentje:
Velem minden pasi ezt csinálja, ezután nálam lapátra kerülnek. Azért annyi tiszteletet adjon meg valaki a másiknak hogy időben megy a randira. Egy-két estben még megbocsátható, ha valami tényleg közbejön, de nem állandóan. Volt olyan aki volt kedves, és Facebookon mondta le a randit az utolsó pillanatban.
2017. jan. 18. 13:58
 4/22 anonim ***** válasza:
10%
Nőnél bármennyi belefér, pasinak illik 10 perecel előbb érkezni :-)
2017. jan. 18. 13:58
 5/22 A kérdező kommentje:
3-ik válaszoló, akkor miért nem férfiakkal jössz össze?
2017. jan. 18. 13:59
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
De miért, nagy általánosságba nem így van?
2017. jan. 18. 14:04
 7/22 anonim ***** válasza:
7%
Amúgy meg sietsz valahova? ha tudnám a nőről hogy már randi elején olyan feszült türelmetlen csak mert 10 percet kések akkor inkább tovább engedném azt a nőt, mert azt feltételezném hogy a randin is ilyen sietős lenne, biztos valami fontosabb programja van..
2017. jan. 18. 14:11
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer fér bele, 15-20 perc késés. Óvatosan, de rávilágítok, hogy az ilyet nem tolerálom. Ha még ott talál. Miért "ha még ott talál" ? Mert 25 percnél többet nem szoktam várni, felállok, és eljövök. 2x is volt rá példa az elmúlt 4 évben, hogy szó nélkül eljöttem, fel sem hívtam. 45 perc múlva jött a hívás, hogy hol vagyok... akkor már sehol.

33F

2017. jan. 18. 14:15
 9/22 anonim ***** válasza:
77%
Régen mindig késős voltam, ezért meg tudom érteni, ha valaki szintén az, és viszek magammal olvasnivalót.
2017. jan. 18. 14:17
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Én (néha) késős vagyok, de tisztában vagyok azzal, hogy a másik fél idejét rabolom a késéssel. Amikor a párommal még randizgattunk, akkor inkább nem mondtam neki pontos időpontot (ha nem tudtam biztosan belőni, mikor végzek, vagy a közlekedés volt kiszámíthatatlan), hanem csak körülbelülit és amikor már úton voltam, akkor szóltam, hogy mikor tudunk találkozni. (Nyilván ehhez olyan helyszínt kell találni, ahol el tudja magát foglalni várakozás közben, tehát pl. addig nem indult el a munkahelyéről - kötetlen munkaidőben dolgozik, le tudta csúsztatni, ha tovább maradt benn - vagy az otthonában, illetve ahhoz közeli helyen találkoztunk: el sem kellett indulnia addig, amíg nem konkretizálódott az időpont.)

Ettől függetlenül azért törekszem a pontosságra, mert nem tartom kifogásnak, hogy valaki késős... számtalan olyan élethelyzet van, amikor elengedhetetlen a pontosság (pl. állásinterjú, színház, koncert, orvos, fodrász, stb. és még lehetne sorolni), és ha ezekre képes vagyok pontosan érkezni, akkor a randira miért ne tudnék? A párom kevésbé fontosabb, mint a felsoroltak?

2017. jan. 18. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!