Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves szűz pasi vagyok, barátnőm sosem volt, még csak nem is csókolóztam. Ez az egész valahogy kimaradt eddig az életemből. De sosem késő elkezdeni. Vannak itt esetleg olyan nők, akik hasonló cipőben járnak?
"Ennél még én is sikeresebb vagyok a nőknél, pedig az oldal egyik díszpéldány lúzere vagyok... nem irigyellek."
Akkor te nem is vagy lúzer, egy lúzernek semmilyen sikere nincs a nőknél, átnéznek rajta még a csúnya nők is, na én ilyen vagyok, rajtam még a lúzer nők is átnéznek.
Én 27 éves nő vagyok, már rég nem szűz, de ha ismerkednék egy ennyi idős férfivel akiről ez kiderül, nem zavarna. Ha egyébként bejön és megvan a kémia akkor szívesen "beavatnám" a dolgokba. Örülnék neki, hogy nem fogok tőle elkapni semmit stb...
Szerintem nincs késő, de eltitkolni ne próbáld a dolgot. Hajrá!
Szep szakma a preparator :)
Amugy en is itt tartok, 36 evesen. Es hiszem, hogy jol jartam, hogy igy alakult, ahogy a korombeli ferfiismeroseimet latom mostansag :)
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!