Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Puzsér nőosztalyozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Puzsér nőosztalyozós skáláján 2-es vagyok és nem vagyok okos sem, hogyan találjak párt?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy mindig olyan emberbe esek bele aki "az en szintem" felett van, szeretnék erről leszokni de nem tudom hogy kell. A skálára meg nem kell mérget venni, de így mindenki be tudja lőni mennyire vagyok ronda.

2020. okt. 26. 23:58
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Oké, gondolom nem kapok képet és privátban sem szoktam ráírni senkire, de megnéznélek. Lehet, hogy szimplán egy másik haj is már sokat dobna rajtad.
2020. okt. 27. 01:57
 22/48 A kérdező kommentje:

#21 nem, nem mindegy, de a "bízzál magadban" meg "vallj szerelemet neki" meg "változtass magadon" módszerek nem működtek, és attól, hogy valaki leírja azt, hogy belémszerethet a David Beckham még nem mondott arról semmit, hogy milyen módon történhet ez meg, mit kell hozza csinálni. Tiszteletben tartom, hogy vallaki szerint nincsenek szintek, de akkor adjon egy racionális módszertant arra hogyan lehet az ő rendszerén velül párt találni, ahelyett, hogy megosztja velem az ideológiáját.

Ez olyan mintha egy súlyos beteg bemenne orvoshoz, és ahelyett, hogy megmondanák neki, hogy x időn belül meghal ha nem változtat az életmódján, azt mondanák neki, hogy "majd a jó Isten eldönti meggyógyul-e".

Továbbra is várom a gyakorlatias válaszokat, az eddigieket pedig hálásan köszönöm.

2020. okt. 27. 02:03
 23/48 A kérdező kommentje:
#22 köszönöm, privátban is kaptam hasonló ajánlatot másoktól, de nem divattanácsadasra van szüksegem. Megteszek mindent amit fizikailag és anyagilag meg tudok engedni magamnak, de attól félek nem tudok sokat dobni magamon. A koromat nem írtam le: 30 körüli vagyok, mostanra kitapasztaltam mit adhat egy smink, egy kozmetikus, egy fodrász meg egy rendezett ruhatár, de mivel eredményt semmi sem hozott ezért fel is hagytam ezzel a pénz és időpazarló bohóckodással.
2020. okt. 27. 02:09
 24/48 anonim ***** válasza:
De hülyeséget beszélsz eleve, nincs rá megoldás
2020. okt. 27. 02:10
 25/48 A kérdező kommentje:
#25 ha nincs rá megoldás akkor mit tehetek? Hogyan fogadjam el a helyzetet?
2020. okt. 27. 02:14
 26/48 anonim ***** válasza:
Lásd 21-es válaszoló
2020. okt. 27. 02:38
 27/48 anonim ***** válasza:
Mi ez a szint f@szság? Miért kell beskatulyázni aztán eltemetni az embereket? Szerintem felejtsd el gyorsan ezt a szintezést és dolgozz magadon, igyekezz kibékülni magaddal. Minden férfinak tök más ízlése van.
2020. okt. 27. 02:47
 28/48 A kérdező kommentje:
#28, minden férfié más, valahogy én mégis minden férfi ízlésén kívül esek szeretve még egyik által sem voltam, azt pedig már írtam, hogy dolgozom magamon
2020. okt. 27. 02:49
 29/48 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdést.

Férfi barátaid vannak?

2020. okt. 27. 02:57
 30/48 A kérdező kommentje:
Igen, vannak férfi barátaim.
2020. okt. 27. 03:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!