Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Puzsér nőosztalyozós skáláján 2-es vagyok és nem vagyok okos sem, hogyan találjak párt?
#21 nem, nem mindegy, de a "bízzál magadban" meg "vallj szerelemet neki" meg "változtass magadon" módszerek nem működtek, és attól, hogy valaki leírja azt, hogy belémszerethet a David Beckham még nem mondott arról semmit, hogy milyen módon történhet ez meg, mit kell hozza csinálni. Tiszteletben tartom, hogy vallaki szerint nincsenek szintek, de akkor adjon egy racionális módszertant arra hogyan lehet az ő rendszerén velül párt találni, ahelyett, hogy megosztja velem az ideológiáját.
Ez olyan mintha egy súlyos beteg bemenne orvoshoz, és ahelyett, hogy megmondanák neki, hogy x időn belül meghal ha nem változtat az életmódján, azt mondanák neki, hogy "majd a jó Isten eldönti meggyógyul-e".
Továbbra is várom a gyakorlatias válaszokat, az eddigieket pedig hálásan köszönöm.
Bocsi, nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdést.
Férfi barátaid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!