Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz lenne egy olyan szexkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne egy olyan szexkapcsolatot keresni, amiben van némi gyengédség?

Figyelt kérdés

Szóval nem csak üres szex, hanem egy kis összebújás is belefér, együttalvás, ilyenek.

Megijednétek ha a partneretek ilyen lenne?

2020. okt. 24. 20:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Attól ijednék meg, ha a nem létező párom ilyen hülye kérdést tenne fel.

Azonnal kiábrándulnék belőle.

2020. okt. 24. 21:33
 12/30 anonim ***** válasza:
En is ilyet kerestem/keresek. Nekem ferfikent nem menne hogy dugunk aztan viszontlátásra. A szex utani olelkezes a legjobb
2020. okt. 24. 22:11
 13/30 anonim ***** válasza:
Én házas vagyok, de pont ilyenre vágyom a feleségem mellett! Tudom, ez a hajó már elment.
2020. okt. 24. 22:29
 14/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ez úgy működik leginkább, ha legalább az egyik fél házas, vagy tartós kapcsolatban él és nem akar válni/váltani. Így eleve kizárt, hogy szerelem legyen belőle. Illetve nem az, de előre le vannak osztva a lapok és mindenki tudja kinek hol a helye, így megelégszik a két fél a szexszel és némi gyengédséggel mellé. Színfolt a szürkeségben, semmi több.

Két szinglinél ez szerintem nagyon ritka esetben működik.

2020. okt. 24. 23:16
 15/30 anonim ***** válasza:
70%
14-es. Nyugi, a házasok között sem igazán megy ez. A szeretői viszony csak és kizárólag szerencse kérdése, ezt tudatosan nem lehet megtalálni!
2020. okt. 24. 23:52
 16/30 anonim ***** válasza:
Én is ilyet szeretnék. Nem hiányoznak egy normál párkapcsolat velejárói, viszont a szex mellett az intimitás, gyengédség, bújás nagyon. Persze egy olyan férfival, akivel kölcsönösen nagyon erőteljesen vonzódunk egymáshoz, működik a kémia, nem pedig csak erőltetjük, ami nem megy...
2020. okt. 25. 08:20
 17/30 anonim ***** válasza:
13# pedig házasoknál is szokott működni.
2020. okt. 25. 09:14
 18/30 anonim ***** válasza:
17. Már akinek akkora mákja van, hogy belefut egy olyan nőbe, aki vállalja a szeretői státuszt. Én 10 éve próbálkozom, de semmi. Pedig nekem visszaírnak a társkeresőkön is a nők. Direkt házas nőkre fókuszálok, mivel én is házas vagyok. Panaszkodnak hogy rossz az otthoni szexuális életük, milyen jó lenne egy férfi akivel néha néha kiélhetnének magukat. Majd amikor a tettek mezejére kellene lépni, megilyendnek. Legalább 30 nővel próbálkoztam már 10 év alatt, és egy sem ment bele. Mert hát mi lesz ha lebukunk, meg az lenne a legjobb ha elválnánk, meg hogy utána nem tudna a tükörbe nézni stb. Szóval egy működőképes szeretői viszonyhoz sokkal nagyobb szerencse kell, mint egy jó kapcsolathoz. A szeretői viszony képzi az emberi párkapcsolatok csúcsát! Egyben a legszebb és a legnehezebb feladat is.
2020. okt. 25. 09:39
 19/30 anonim ***** válasza:

18#

Egyszer volt szeretőm fél évig. Ezek szerint akkor neki is szerencséje volt. Mondtam is neki hogy igazából jókor volt jó helyen. Pedig semmi extra, itt az oldalon írt rám, aztán írogattunk, találkoztunk. Győzködni nem kellett. De büszke sem vagyok magamra. Fél éve vége már, azóta is beszélgettem itt több pasival de mire "komolyabb" lenne általában lelépek 😐 Valahogy nem fogott meg úgy senki, pedig otthon sem jobb a helyzet, ez van. Amúgy ezt hogy lehet tizenévig bírni???

2020. okt. 25. 10:30
 20/30 anonim ***** válasza:
Lemaradt. 17#vagyok
2020. okt. 25. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!