Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves gyermektelen nő kb milyen korosztályban keressen reálisan tàrsat?
"a manopauza nem 40 éves korban kezdődik."
Így van, és a férfiak nemzőképessége is hatalmasat zuhan 40 felett.
Szóval: a gyermektelenségen való fennakadástól eltekintve:
-ha az átlagnál jobban nézel ki, akkor szerintem 25-38 közt simán,
-ha csak átlagosan, ott eltolódik inkább 30-40 közé a megfelelő korcsoport.
Lényeg a lényeg, így még jelentősen jobb esélyeid vannak, mint 1-2-3 gyermekkel.
18-21. Azt akarjátok mondani, hogy a nőknél akkor még sincs ilyen, hogy kifut az időből gyerekvállalást tekintve és azok a férfiak nem is követnek el bűnt, akik húzzák egy nő idejét? Mert eddig meg ez volt a siránkozás tárgya, hogy a szemét férfi elveszi a nőtől a termékeny éveket, meg a gyerek lehetőségét, meg a nők kifutnak az időből azok miatt a férfiak miatt, akik mégsem akarnak végül családot.
De jó tudni, hogy ilyen még sincs akkor.
A jól néz ki a mennyit tud letagadni-val ekvivalens.
Nem jött át a mondandóm lényege: nagy átlagokról beszélünk, ahol a legtöbb ember viszonylag kis tűréssel keresi a saját korosztályában a párját. Átlépés természetesen lehetséges, elsődlegesen külső tényezőkre alapozva (a.k.a milyen jól nézel ki).
35 évesen ismertem meg az akkor 30 éves férjemet. A gyereket elsőre összhoztuk, szép, egészséges.
Sportolok, egészségesen élek, így 40 évesen is új 30 vagyok, bírom erővel.
Kérdező, nyugodtan ismerkedj pár évvel fiatalabbakkal is, a kor helyett inkább arra figyelj, hogy azonos életszakaszban legyetek (pl. külön éljen, dolgozzon, ha te is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!