Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 31 éves gyermektelen nő kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves gyermektelen nő kb milyen korosztályban keressen reálisan tàrsat?

Figyelt kérdés
Érdekelne velemeny kérlek írjatok oda a kor és nemet .
2020. okt. 24. 13:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
28%

"a manopauza nem 40 éves korban kezdődik."

Így van, és a férfiak nemzőképessége is hatalmasat zuhan 40 felett.

2020. okt. 24. 14:36
 22/35 Noren1989 ***** válasza:

Szóval: a gyermektelenségen való fennakadástól eltekintve:

-ha az átlagnál jobban nézel ki, akkor szerintem 25-38 közt simán,

-ha csak átlagosan, ott eltolódik inkább 30-40 közé a megfelelő korcsoport.

Lényeg a lényeg, így még jelentősen jobb esélyeid vannak, mint 1-2-3 gyermekkel.

2020. okt. 24. 14:39
 23/35 anonim ***** válasza:
42%

18-21. Azt akarjátok mondani, hogy a nőknél akkor még sincs ilyen, hogy kifut az időből gyerekvállalást tekintve és azok a férfiak nem is követnek el bűnt, akik húzzák egy nő idejét? Mert eddig meg ez volt a siránkozás tárgya, hogy a szemét férfi elveszi a nőtől a termékeny éveket, meg a gyerek lehetőségét, meg a nők kifutnak az időből azok miatt a férfiak miatt, akik mégsem akarnak végül családot.

De jó tudni, hogy ilyen még sincs akkor.

2020. okt. 24. 14:41
 24/35 anonim ***** válasza:
59%
28-35 között. 22-es,mi ez a jól nézel ki ennyi,ha nem annyi... 25-30 között is van olyan pasi aki nem néz ki jól. Sőt,olyan is van aki jól néz ku,de elfogad pár év +t ha bejön egyébként a nő neki.
2020. okt. 24. 14:43
 25/35 Noren1989 ***** válasza:

A jól néz ki a mennyit tud letagadni-val ekvivalens.

Nem jött át a mondandóm lényege: nagy átlagokról beszélünk, ahol a legtöbb ember viszonylag kis tűréssel keresi a saját korosztályában a párját. Átlépés természetesen lehetséges, elsődlegesen külső tényezőkre alapozva (a.k.a milyen jól nézel ki).

2020. okt. 24. 14:45
 26/35 anonim ***** válasza:
Aki kis korkülönbséggel keresi a párját bármennyire jól néz ki az idősebb /nő,férfi/ nem fog Vele kapcsolatot alakítani.
2020. okt. 24. 15:12
 27/35 A kérdező kommentje:
Nos eddig én 30-37 között állítottam be a keresést , élőben ezt nehezebb ugye belőni. De főleg 40es korosztályban kaptam megkeréseseket és nem,nem csak olyan érdekel aki alfahím itteni szóval èlve.
2020. okt. 24. 15:25
 28/35 anonim ***** válasza:
74%

35 évesen ismertem meg az akkor 30 éves férjemet. A gyereket elsőre összhoztuk, szép, egészséges.

Sportolok, egészségesen élek, így 40 évesen is új 30 vagyok, bírom erővel.

Kérdező, nyugodtan ismerkedj pár évvel fiatalabbakkal is, a kor helyett inkább arra figyelj, hogy azonos életszakaszban legyetek (pl. külön éljen, dolgozzon, ha te is).

2020. okt. 24. 15:30
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
31 évesen miért másoktól kérdezed milyen korosztályban keresgélj? Optimum a veled egyidős, talán pár évvel idősebb, de ha 26 éves férfit találsz akivel minden tökéletes csak azért eldobnád? Ismerkedj, aki tetszik mutasd ki, teljesen mindegy hány éves.
2020. okt. 24. 15:35
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
22-40 korosztály között,+-9 év.
2020. okt. 24. 16:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!