Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nálatok lenne egyáltalán esélye egy ilyen fogazatú fiúnak?
Adott egy korai huszas éveiben járó srác, viszonylag vékony testalkattal, 178 centi magassággal, barna szemekkel, és középhosszú, világosbarna hajjal. Az egyedüli szépséghibája a fogai, ami részben az életmódjának köszönhető, (kávé + üdítő túlzott mennyisége) de egyébként a fiú odafigyelj a külsőjére és művelt, jelenleg egyetemista.
Nálatok a csálé, közepesen rossz fogazat már kizáró tényező lenne egy srácnál? Nem arról van, hogy hiányzik egy csomó foga, vagy hogy szinte teljesen fekete lenne neki a szuvasodástól, hanem inkább közepes szinten el van neki színeződve a fogazata.
Én lány vagyok és sajnos nekem sárgásak a fogaim. Nem dohányzok, nem kávézok, nem iszom üdítőket, se teát, édességet szoktam enni. Sajnos én ilyen fogakat örököltem.
Egyébként van külső sárgaság, ami fogfehérítéssel és fogkrémekkel helyrehozható és van a belső sárgaság ( ami nekem is van ), ami azt jelenti, hogy a fogzománc annyira vékony, hogy az alatta lévő dentin ( ami sárga színű mindenkinek ) látszik, és mivel az sárga, ezért látszódik sárgásnak a fog. Ez sajnos nem helyrehozható, fogfehérítéssel se.
Én vagyok, aki kifejtette, hogy kizáró ok. Ha szabályosan áll, nem szuvas, hanem simán csak sárga az alapszíne, az látszik. Anyukámnak is olyan, és látszik, hogy nem ápolatlanság miatt sárga. Felismerem az ápolatlan fogazatot.
Akinek esélyt adtam, aztán megbántam, annak csálé, foltos, elszíneződött volt.
Próbáld meg a legújabb fogkrém őrületet.
Még a TV ben is láthatóak a reklámok.Szinte minden márkának van most olyan fogkrémje, amiben aktív szén van. Ezért maga a fogkrém is fekete.
Rendszeres használattól ezekkel is elérhető némi fehérítés.
Vélemények még nem nagyon vannak, mert ez még viszonylag új dolog, de szerintem van hatásuk hosszabb távon. Van amelyik gyógyszertárban kapható, fogorvos ajánlásával.
Próbáld ki.
Nem mindegy mennyire rosszak a fogaid. De az elszíneződés nagyon gyakori, bár, ahogy már többen is írták, lehetne rajta változtatni...
De egyébként, ha a személyiség rendben van, és az összkép tetszik, akkor nem ez alapján döntenék. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!