Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Depresszióssal vagy bipoláris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depresszióssal vagy bipoláris zavarossal mernétek kezdeni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 10:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Soha egyikkel se. És ez kizárólag józan ész kérdése. A "merést" (= hazárdírozást) meghagyom a hülyéknek.
2020. okt. 24. 13:46
 12/18 Barnabas333 ***** válasza:
65%
Egy bipoláris női ismerősöm van. Ha elfelejti bevenni a gyógyszert,eldobálja a tárgyait, a ruháit is és meztelenül elindul a nagyvilágba... Sajnálom mert ez nagyon rossz betegség. De lehet másoknál más a tünet. Nekem a fiam autista...
2020. okt. 24. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Bipoláris vagyok, de nem vagyok őrült. Közel sem viselkedek úgy, mint az utolsó által említett nő. A környezetemnek fel se tűnik. Vagy ha valakinek mégis, sima depresszióra gondol, mert a külvilág számára ez egyáltalán nem feltűnő dolog, a nagyrésze a fejemben van.

De attól is függ, hogy melyik típusú bipoláris, mert az első és a második típus azért különböznek egymástól. Nekem a második van, ami azt jelenti, hogy inkább a depresszív epizódok vannak jelen, és a hipomán fázisok enyhébbek. Akinek az első verzió "jutott", nála inkább a mániás fázis(ok) a durvábbak és feltűnőbbek. Egyik se jobb, vagy rosszabb a másiknál, csak teljesen máshogy kell megközelíteni őket.

2020. okt. 24. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Párom bipoláris. Nehéz, de soha nem hagynám el emiatt. Mellette kell lenni, és alkalmazkodni. Amúgy ha van betegségtudata, akkor nincs baj, gyógyszerrel és állandó orvosi fügyelettel szinten tartható.

Kérdező te vagy az, vagy akivel ismerkdesz?

2020. okt. 24. 22:50
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
Ne hasonlítsuk már a skizofréniát a a mániás depresszióhoz.... A kettő eg5es föld!!!
2020. okt. 24. 22:53
 16/18 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 11!

Szerintem inkább az ilyen elmaradott majmok, akiknek nulla érzelmi intelligencia jutott, gondolkodnak így.

Szóval a gyökerek 😉

2020. okt. 24. 22:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok valaszt. Ismerkedem egy ilyen lannyal de nagyon nehez. Raadasul o nem szedi a gyogyszereit sem. Egyszeruen minden nap egy masik ember, nem tudja hogy mit akar, valtozik a velemenye kb hetente kettonkrol is, alig kepes csinalni a dolgait ha rosszul van. Faj de el fogom engedni mert erre ra fogok menni ha belebonyolodom erzelmileg. ;(
2020. okt. 25. 08:09
 18/18 Barnabas333 ***** válasza:
Én egyszer egy münkhausen szindrómás nővel randizgattam. Sajnáltam mert szép nő volt, de vele nem lehetett volna élni, semmi igénye nem volt a másik közlekedésére és ugye a betegsége miatt folyamatosan nagy valótlan dolgokat állított.
2020. okt. 25. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!