Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszióssal vagy bipoláris zavarossal mernétek kezdeni?
Bipoláris vagyok, de nem vagyok őrült. Közel sem viselkedek úgy, mint az utolsó által említett nő. A környezetemnek fel se tűnik. Vagy ha valakinek mégis, sima depresszióra gondol, mert a külvilág számára ez egyáltalán nem feltűnő dolog, a nagyrésze a fejemben van.
De attól is függ, hogy melyik típusú bipoláris, mert az első és a második típus azért különböznek egymástól. Nekem a második van, ami azt jelenti, hogy inkább a depresszív epizódok vannak jelen, és a hipomán fázisok enyhébbek. Akinek az első verzió "jutott", nála inkább a mániás fázis(ok) a durvábbak és feltűnőbbek. Egyik se jobb, vagy rosszabb a másiknál, csak teljesen máshogy kell megközelíteni őket.
Párom bipoláris. Nehéz, de soha nem hagynám el emiatt. Mellette kell lenni, és alkalmazkodni. Amúgy ha van betegségtudata, akkor nincs baj, gyógyszerrel és állandó orvosi fügyelettel szinten tartható.
Kérdező te vagy az, vagy akivel ismerkdesz?
Kedves 11!
Szerintem inkább az ilyen elmaradott majmok, akiknek nulla érzelmi intelligencia jutott, gondolkodnak így.
Szóval a gyökerek 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!