Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós, bipoláris, komplexusos, intimitástól félő, önbizalomhiányos lányt meg lehet közelíteni, vagy reménytelen?
Számtalan ilyen lány van, úgyhogy nem hiszem, hogy rólad.
Te is itt dolgoztál a Balatonnál nyári munkán?
Szia.Nehéz lehet egy bipoláris emberrel együtt élni/lenni.
Ismerősöm nővére is bipoláris zavarral él és sajnos így kell mondanom tönkre teszi a család életét.
De mint irtad nem mi döntjül el kibe szeretünk belé.A szívrdnek nemtudsz parancsolni.De tudd,hogy ha belevágsz hatalmas terhet veszel a nyakadba és ha beléd szeret s esetleg nem bírod tovább mert egy ilyen szélsőséges hangulat változásos emberrel nagyon nehéz együtt lenni és a kedvében járni s ha esetleg elhagyod mert mar annyira kikészítt,hogy csak adsz a kapcsolatba es nem kapsz mert hidd el ha senki nem jo neki stb akkor majd teperhetsz a semmiért mert mire megnyílik neked te már idegroncs leszel és esetleg elhagyod akkor még mélyebre taszitod vissza mert nem szabad megfeletkezni a depresziorol sem.
Intimitástól fél? Sajnálom,hogy ezt kell mondanom nem akarom kedved szegni de nem sok örömed lesz ebben a kapcsolatban.
Sajnálom.
#5 Nekem nem kellett dolgozni, idén nyáron kivételesen pihentem.
Egyébként szerintem felejtős a csaj, megbízhatatlan az ilyen, nem egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!