Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bipolaris srac, mit tegyek?
Az nem fordult meg a fejedben hogy van még pár nője és te utolsó vagy a rangsorban?
Ha ló nincs .....
Nem fog ez neked menni kérdező.
32/f
Igen, ez tipikus hangulatember, én is ilyen vagyok, bár azért ennyire nem szélsőségesen, de nálam is van, hogy napokig nem megyek föl messengerre, mert nincs kedvem hozzá. Ilyenkor senkivel sincs semmi bajom, csak egész egyszerűen nem akarok másokkal kommunikálni. A csávó valszeg nagyon is kedvel téged, csak biztos épp szar passzban van, így hasznavehetetlen ezért nem tudod elérni, majd ha kijön a gödörből sztem keresni fog.
Ezt a kérdést egyébként én írtam ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Én nem vagyok bipoláris, vagy legalábbis nem szorulok kezelésre, de egy enyhe módon azért jellemző rám ez az érzelmi hullámvasút. Nálam gyakoribbak a pozitív időszakok, de azért azt is tudom, milyen a gödör mélyén lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!