Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bipolaris srac, mit tegyek?
Bitos laza kapcsolatban gondolkodsz,ha már a kiszemelt szexpartnert is többszőr keresed,mintha a pasid lenne.
Azért nem jelntkezik,mert bar@tnője van,és gondolom vele van.
De már most ezerrel hívogatod,úgyhogy biztos belátja közben azt is,ha veled kezdene a lebukás veszélye hatalmasra nőne.
Ha laza kapcsolat kell mit érdekel hogy elmezavaros a csávó ?
Különben meg ha felteszed a kérdést akkor nem kérdés a kérdés többet. Osszeilletek.
Ha nem komoly kapcsolatot tervezel vele, akkor miért zavar?
Hosszútávon nem biztos, hogy működne, de ha te sem arra vágysz, akkor ne ellenőrizgesd folyton.
Nagyon, nagyon, nagyon nehéz lesz. Azáltal h. nem éred el, nem tudtok találkozni, nem tudod megismerni. Szerintem nem mellékes, h. kit engedsz magadhoz, magadra, magadba...
Ha összejön a kommunikáció, és kialakul a laza/ nyitott kapcsolat (bár fair-ebb lenne nem megcsalni=becsapni valakit hozzá), nem kizárt, h. menet közben megkedvelitek egymást. Óhatatlan, h. a végén vki. csúnyán sérülni fog :(
A kikapcsolt mobil nem mindig azt jelenti, h. mással van az ember (Én 2 napja nem tettem töltőre a mobilom, mert per pillanat nem vagyok kíváncsi arra, h. vki. hív).
Ha SOS szitu van, akkor a face-en (laptopot azért használok) megtalálnak...
Tizenévesen láttam egy filmet, amit Neked is érdemes lenne megnézni. Nem teljesen egyezik a szitu a tiétekkel, de van néhány dolog, ami nálatok is előjöhet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!