Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi a baj velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baj velem? Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Pont most utasított vissza megint egy srác, akivel már egy hónapja úgy tűnt, hogy alakul valami. De eddig az összes fiú ezt csinálta, akivel volt dolgom. 20 éves vagyok, egyetemista, 160cm 50kg, egy tök átlagos lánynak tartom magam. De borzasztóan magányos vagyok, soha nem volt még senkim. Csak 5 srác, aki visszautasította a kapcsolati szándékom. Jó lehet, hogy volt olyan, amelyikkel már az első randin lefeküdtem és lehet azért vagy nem tudom. De ez a mostani visszautasítás nagyon megvisel, már tényleg alig van önbizalmam és egész nap sírok. Annyira szerettem volna és próbáltam a legjobb formámat hozni. Olyan szerencsétlen vagyok komolysn. Soha nem fogok kelleni senkinek. Tudom, hogy nem ismertek, de szerintetek mi lehet a gond velem?

2020. okt. 24. 08:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 akkor ennyi. ez a gond. ott azért a többség csak random szexet akar.
2020. okt. 24. 12:11
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Ezt az első randin lefeküdtél dolgot szerintem ne mondogasd senkinek. Normálisabb srácoknál ez kizáró ok, de minimum nem fog komolyan venni. Legalábbis én így vagyok az ilyen lányokkal. 30f
2020. okt. 24. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az egyetemen nem tudsz ismerkedni? Annál jobb terep nemigen van. Mondjuk én megjártam vele, mert mérnökit végeztem és ott alig volt lány. De ha nem ilyen szélsőséges szakra jársz, akkor nem kellene, hogy akadálya legyen ennek. 30f
2020. okt. 24. 13:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Nálunk meg alig van fiú, és nincsenek a járvány miatt sulis események sem. Meg hát senki nem jön oda hozzám amúgy sem, ha lenne rá lehetősége.
2020. okt. 24. 13:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit hozzátennék, hogy a Tinder hosszabb-rövidebb távon nagyon káros. Lelki alkattól függ. De egyrészt, ha sikeres ott valaki, akkor elültet egy hamis illúziót, hogy ő több és jobb.

Ha nem sikeres, akkor pedig depresszióba dönthet.

Tudom, hogy sokaknak csak az a lehetősége van, de akkor is tarts szünetet néha, mondjuk 1 hónapig nyomod, utána egy hónapig felé se nézel. Az a felszínes emberek gyűjtőhelye.

Én is nyomtam tavasszal, találkoztam is lánnyal, de semmi értelme nem volt. Csak a felszín érdekel ott kb. mindenkit.

2020. okt. 24. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
80%

Ha normális társkeresőt akarsz akkor az elittárs.hu-t javaslom. Személyiség tesztel indul és célszerű kitölteni a profilt is. És persze pár képet feltolni.

Az, hogy prémium vagy-e az egy döntés. Én befizettem, így sokkal jobb beszélgetni. Meg ha úgyis alakul irány fb.

Tinder az egy nagy rakás szar...

Elittarsról meg már nem tudom hanyadik randim lesz, de sokkal értelmesebbek ott az emberek. (Ott is vannak sablonnal indulók vagy csak mosolyt küldők, de a te döntésed mire hogyan reagálsz)

2020. okt. 24. 23:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem elittars az nem 20 éveseknek való. Még mindig azt mondom élőben, vegyél fel egy hobbit, stb.
2020. okt. 25. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!