Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves koromban lesz először pasim, addig felejtsem el az ismerkedést?
Nem vagyok szenvedélybeteg, még csak nem is kávézom... :D
Egyébként használj ricinusolajat a szemöldöködre. Attól sűrűsödni fog és mire odakerülsz, hogy tetováltatnád, már nem is fog kelleni.
A fejedben belül vannak gondok kérdező.
Valószínű ha mindent megcsinaltatnal, akkor sem fogsz összeszedni pasit.
Tessék: [link]
Idegen ember ne masszírozzon, az intim dolog. Nem látom negatívan a szexet, egyszerűen nem szeretném olyannal átélni, akihez nem fűznek érzelmek. Folyamatos visszautasítást kaptam már eleget, nem kérek belőle többet. A bevatkozásokkal biztosan vonzóbb leszek 40 évesen, mint most. A kora amúgy sincs senkire ráírva. Gyereket nem szeretnék sosem.
#23 tényleg nem rossz, nem gondoltam, hogy van ilyen. De azért nézz meg egyet élőben is. Tuti ilyen e, itt a photoshop világban.
Nekem a munkahelyemen is volt masszázs, ilyen ülő masszázs székben és pólóban az ülőmunka miatt. Szóval ettől, hogy idegenek voltunk nem volt semmi rossz.
Amúgy viccen kívül masszázsra nőhöz lehet elmehetnél. Lehet jót tenne neked, hogy valaki megérinti a testedet és tudod, hogy ilyet lehet.
Ha meg nem akarsz ismerkedni míg 40 nem leszel, szerintem találj még ki valamit az életedbe mi köré építed, mert 13 év sok idő. És mi van, ha akkor sem találsz valakit. És ez is olyan dolog, ha jól érzed magad és könnyed vagy, akkor jó érzés lesz veled lenni akár csak barátilag is.
Mindenesetre sok szerencsét! ;)
Sokan nem szeretnének gyereket, ezzel nincs semmi gond. De nem láttam még olyan nőt, akinek ne lett volna kapcsolata, ha akart. Pedig ismerek olyat, akinek nem feltétlenül előnyös a külsején minden.
Egyébként te tetted fel a kérdést, hogy addig el kell-e felejtened az ismerkedést... nem kell. De ha te ezt a döntést akarod hozni, akkor csak rajtad áll.
Sportolsz egyébként valamit, vagy van valami hobbid?
Én is egy banyarém vagyok, nagyon rossz amikor a férfiak sajnálattal es undorral néznek rám (már amikor észrevesznek persze). Már nem is tudlm hány kérdést írtam ki ezzel kapcsolatban.
Én azt mondom hogyha pasizni akarsz akkor azt próbáld meg most, én egy alkalmi során vesztettem el egy szűz sráccal akinek nem volt jobb opciója (a külseje és a személyisége miatt), nem bántam meg mert jó volt a szex. Sajnos műtét ide vagy oda nem leszel fiatalabb, ha erre vágysz akkor jobb ha hamarabb kezded el.
Viszont én minden hasonló kérdésre azt írtam, hogy a szerelmet el kell felejteni és most is ezt mondom - legalábbis a tapasztalataim alapján így van. Hogy hogyan? Hát írtam ki erről kérdést, de választ még nem kaptam rá, úgyhogy fogalmam sincs, hiába vagyok 28.
Én kívánom neked hogy amíg nem vagy "szalonképes" addig komoly érzéseid ne legyenek senki iránt mert a viszonzatlan szerelem olyan mintha minden nap meghalna valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!