Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves koromban lesz először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves koromban lesz először pasim, addig felejtsem el az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Nem provokatív kérdés, tényleg ennyire reménytelennek érzem a helyzetem. Csúnya az arcom formája, pengeszám volt, orrom is kampós, arcom heges és májfoltos, szemöldököm ritka, hajam pedig extra vékonyszálú. Szóval nincs az a filter, amivel instakompatibilis lennék vagy legalább élőben úgy néznék ki, hogy ne forduljanak el, ha meglátnak. Mindent fokozatosan meg szeretnék megcsináltatni, ahogy az anyagi helyzetem engedi, és kb. 40 éves koromra leszek készen. Eddig a számat töltettem fel. Nem lett kacsaszám, teljesen természetes hatása lett, senki meg nem mondaná, hogy nem eredeti, aki nem látott korábban. 27 vagyok, még teljesen érintetlen vagyok, eddig a legtöbb, amit ellenkező neműtől kaptam, az 1 ölelés volt, de azt is úgy, hogy az összes női munkatársat is megölelte. Naponta többször gondolok arra, hogy milyen jó lenne már egy pasi, 13 éves korom óta több plátói szerelmem is volt, és már kezdek beleőrülni ebbe a reménytelen helyzetembe.
2020. okt. 22. 13:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem küldök senkinek képet, tisztában vagyok vele, hogy csúnya vagyok, nem kell, hogy ezt más is megerősítse.
2020. okt. 22. 13:55
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Ugyanmár. Tvben látni, hogy valóságos torzszülötteknek is van párjuk. Akkor neked is lehet a jelenlegi külsőddel is.
2020. okt. 22. 13:57
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt az két dolog, hogy szex vagy párkapcsolat. Ha testileg rendben vagy, akkor szex azért sokaknak beleférne. Ez lehet egy megoldás.

Amúgy nem tudom mennyire reális az a hited, hogy ezt műtétekkel rendbe lehet tenni. Mert ha nem, akkor annak annyi előnye lehet, hogy nem építhetsz erre, hogy vársz még évtizedeket a csodára, mert nem biztos, hogy van csoda.

És végül: egyedül is lehet szép életet élni. Szóval az egyedül leélt élet nem feltétlen egy szörnyű bukás. Sok dolog van az életben ezen túl is.

De szerintem ha érdekel a szex akkor ne húzd az időt, mert ezt most ebben az életkorban azért jó eséllyel kitudod próbálni valakivel.

2020. okt. 22. 14:12
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
Írtam privátot kedves kérdező!
2020. okt. 22. 14:13
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Oh...kérdező, Balázskánk már célba is vett. 😉Van remény. 😃
2020. okt. 22. 14:16
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Naa, Balázs valaszolt a. Kérdező?
2020. okt. 22. 14:50
 17/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem férfira van szükséged, és főleg nem plasztikai sebészre, hanem pszichológusra. Aki 27 évesen "instakompatibilis" akar lenni, az agyilag bő 10 évvel lemaradt a kortársaitól. Legalább a photoshop-ot, filtereket tanuld meg használni, hogy hazudhass.
2020. okt. 22. 14:57
 18/27 anonim ***** válasza:
Írtam egy privit. De ne aggódj nem társkeresési céllal. :)
2020. okt. 22. 15:37
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem tudnék csak szexelni, nekem érzelmekre van előbb szükségem. Megalázó lenne, ha valaki csak ürítésre használna, akár egy toalettet. Azaz szerelem és szex egyszerre kell. Szenvedélybetegtől nem szeretnék semmit, én nem élek ilyesmikkel és nem tudnám tolerálni. Nem akarok tucatcsaj lenni, csak szeretném magamból kihozni a lehető legtöbbet természetes keretek között maradva. Például a szemöldöktetoválást egy olyan ember csinál, akinek valóban tetszenek a munkái, pedig megnéztem kábé 200-at és majdnem 1 év múlva tud adni időpontot, de az legalább olyan lesz, amiről nem ordít kilóméterekről, hogy nem valódi.
2020. okt. 22. 15:52
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

#19 mutass már olyan szemöldök tetoválást amiről nem ordít.

Amúgy a szex nem ürítés. Ha valaki megmasszíroz mondjuk és te is a másikat, akkor csináltatok valami megalázót a másikkal? Nem hiszem. A nemiszervek érintése innen csak egy lépés. Szóval szerintem nem túl célszerű, hogy ennyire negatívan lásd a test dolgait.

Én nem írtam amúgy privátot. Én írtam azt, hogy szerintem ne várj 40 éves korodig az első szexel, mert addig még annyi minden történhet. Pl az, hogy hiába küzdesz akkor sem leszel szebb. Csak akkor már nem is 27 vagy, ami azért előny ismerkedésnél.

De amúgy ha nem szexelni akarsz akkor is próbálj ismerkedni már most szerintem, mert legrosszabb eset az, hogy folyamatosan visszautasítanak. De ha csak 1%od van, hogy nem esetedben már az is egy jó dolog. És még egyszer. Nem biztos, hogy egy 40 éves te vonzóbb lesz, mint a 27 éves. És ott a család lehetősége is, ami ott már neccesebb.

2020. okt. 22. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!