Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 2 méteres annyira nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 2 méteres annyira nem is csúnya pasiként is oltári nehéz nőt szerezni magamnak, akkor egy alacsony csúnyább szegény pasi hogy kap nőt?

Figyelt kérdés

vagy hokiznak otthon?

F/29

2020. okt. 22. 10:52
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

"Mit szeretnél, dobjam ki a párom, és szánjam meg a számomra nem vonzó palikat? Vagy mit kellene tennem, hogy a hozzád hasonlóknak megfeleljek? (nem akarok megfelelni, csak nagyon édekel a válasz)"

Semmit. Én tudok boldogulni nő nélkül is, sok nő viszont csecsemő felnőttként is és még megélni is alig tud egy támogató bika nélkül.

2020. okt. 22. 12:45
 22/32 A kérdező kommentje:

"A nő szerzés meg kb az 50. dolog kéne legyen a fejeden most, előtte még szánhatnál legalább egy 3-5 évet az életed rendbetételére, mielőtt oda jutnál a listán, hogy na igen, most már jöhetnek a csajok. Technikailag még mindig nem vagy lekésve semmiről, csak hát ugye a fejedben is bajok vannak."

Persze, óriási bajok vannak velem! Kíváncsi vagyok milyen lelki állapotban lenne az a nő aki 29 éves korára eddig szinte egyetlen pasinak se kellett volna.

Lehet kórházban kezelnék azóta....

Engem a társadalom tett ilyenné, gyerekkorom óta folyamatosan bántanak = > szociopata lettem + alkoholista.

2020. okt. 22. 12:47
 23/32 anonim ***** válasza:
83%

"Semmit. Én tudok boldogulni nő nélkül is, sok nő viszont csecsemő felnőttként is és még megélni is alig tud egy támogató bika nélkül."

Hát bocs, de minimum 2,5x annyit keresek, mint te. :) Kb. reggelire ennélek meg az élet minden terén... Mégis milyen boldoguláshoz kellene nekem férfi? Nekem nem azért van párom, hogy boldoguljak, hanem azért, mert szeretem őt.

2020. okt. 22. 12:49
 24/32 anonim ***** válasza:
22. Menj el például Anonim Alkoholisták gyűlésére. Vagy egy csomó másik klub, gyűlés, társaság, szervezet van, ami ingyen segítene neked. Miért nem mész el ilyenekhez? A kórházból sem dobnának ki, ha most befeküdnél 2 hónapra az elvonóra. Aztán meg elkezdenél járni különböző terápiás csoportokra. Más emberek segítenének rendet tenni a fejedben.
2020. okt. 22. 12:52
 25/32 A kérdező kommentje:

"Hát bocs, de minimum 2,5x annyit keresek, mint te. :) Kb. reggelire ennélek meg az élet minden terén.."

Lenyomtál anyagilag egy tönkre ment életű alkoholistát? Micsoda teljesítmény...

2020. okt. 22. 12:53
 26/32 anonim ***** válasza:
83%

Te ugattad az én kérdésemre, hogy neked nem kell nő, mert boldogulsz egyedül is, sok nő meg semmire sem megy a "bikája" nélkül. Hát, csak leírtam, hogy nem áll fenn ez a helyzet. Normális ember amúgy is szeretetből van a párjával.

Ja, és ki tehet arról, hogy olyan az életed, amilyen?

Én is tudnék venni piát és lehetnék alkoholista, és én is elszarhattam volna az életem. De amíg te szlopáltad a piát, addig én tanultam + ha problémám volt, akkor piálás helyett valid megoldást kerestem rájuk (igen, nekem is volt problémám bőven az életben). Ergo, jobb vagyok, mint te. A boldogulás neked az, hogy vagy anyáddal élsz, vagy egy patkánylyuknyi szobában?

És ez sok nőre igaz, akikről te úgy nyilatkozol, hogy "elképesztő" igényeik vannak.

Mi az úristenért kellenél bármilyen akár minimálisan is vállalható nőnek, mikor egy sz-ar vagy?

2020. okt. 22. 12:59
 27/32 A kérdező kommentje:
Én tehetek róla, de mit recsegsz még itt nekem? Örülj hogy neked nem ilyen.
2020. okt. 22. 13:01
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Azt "recsegek", amit akarok. Hátha felfogod, hogy nem a nők "elképesztő" igényeivel van baj, hanem veled.

És te mit "recsegsz" minden nap az idióta kérdéseiddel? Minek írod ki őket?

2020. okt. 22. 13:31
 29/32 anonim ***** válasza:
36%

Ahogy irtad, sehogy.

Az OkCupid felmerese szerint a nok a ferfiak 80%-at atlag alatti kulsejunek tartjak. Kicsit felrevertek a Gauss-harangot a draga huvelyes embertarsaink :)

#14 Pacsi! 🤚👏 A karma dolgozik, bar eleg lassan, de teszi a dolgat :)

36F incel

2020. okt. 22. 15:25
 30/32 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy nem a magasságoddal van a baj, Bandi, hanem az alkesz fejeddel, amivel instant nőriasztóként funkcionálsz. Na, meg ha kinyitnád a szád nem csak a piaszag, hanem ez a sok keserűség és hülyeség is megcsapna... Tudod kinek kellesz így. Előbb szedd össze magad, ahogy mások is írták!
2020. okt. 22. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!