Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 méteres annyira nem is csúnya pasiként is oltári nehéz nőt szerezni magamnak, akkor egy alacsony csúnyább szegény pasi hogy kap nőt?
vagy hokiznak otthon?
F/29
Ezek nem szempontok.
Mindenki megtalálja a maga párját.
Aki keres, talál.
A szemelyiseged biztos kiabrandito...
Mellesleg aki magas, az nem feltetlenul jokepu melle!
A parom 175 es szamomra o a tokeletes par. Kivul-belul.
A magasság nem elég, ha nem vagy jóképű cseszheted.
Ha a 177 cm-es pasi jóképű és a csaj sem magasabb mindenképp ő a nyerő.
Nem csak a külső számít. Képzeld el, hogy van életcélod, van egzisztenciád, tanult vagy, van karriered, tökös, magabiztos, férfias viselkedésed van, vicces vagy, jó dumás vagy. Ezek is sokat számítanak, nem csak a külső. A belső és az anyagi dolgok is fontosak, mindkettővel lehet kompenzálni.
Sőt a nők sem 100% pontosan egyformák, egyik nőnek fontosabb a másikon a külső, másiknak a belső (legyél jó dumás, férfias), harmadiknak az anyagiak. Olyat kell találni, aki a te erősségeidhez vonzódik.
Balázska, már hiányoltunk (nem).
És továbbra sem kap senki nőt, mert továbbra sem tárgyak, akiket kapni lehet, meg ajándékozgatni. A párkapcsolatok még mindig nem úgy működnek, ahogy azt te hiszed.
Milyen jóképűség?Én csúnya alacsony pasikról kérdeztem, az összes ileyen ismerősöm hokizik otthon.
Még azok is akinek van karrierjük.
Jaaa, már értem.
Igen, ha alacsony és csúnya és szegény is vagy, akkor sehogy. Vagy olyan nőt is kapsz, mondjuk egy kövér csúnyát, ha egyáltalán. De ezen mi a meglepő? Vagy ezzel mi a baj?
Ja értem, tehát szerintetek teljesen norma hogy egyes pasik ki vannak zárva ebből az egészből mert úgy néznek ki ahogy.
Röhejesek vagytok ti nők azért.
Ha valaki eléri a 175-180 cm-ot, onnantól kezdve a magasság nem számít nekem.
Bandika, neked nem az arcod miatt nincs nőd, hanem a leguritott pia miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!