Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 2 méteres annyira nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 2 méteres annyira nem is csúnya pasiként is oltári nehéz nőt szerezni magamnak, akkor egy alacsony csúnyább szegény pasi hogy kap nőt?

Figyelt kérdés

vagy hokiznak otthon?

F/29

2020. okt. 22. 10:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
66%

Ezek nem szempontok.

Mindenki megtalálja a maga párját.

Aki keres, talál.

2020. okt. 22. 10:53
 2/32 anonim ***** válasza:
87%

A szemelyiseged biztos kiabrandito...

Mellesleg aki magas, az nem feltetlenul jokepu melle!

A parom 175 es szamomra o a tokeletes par. Kivul-belul.

2020. okt. 22. 10:54
 3/32 anonim ***** válasza:
67%

A magasság nem elég, ha nem vagy jóképű cseszheted.

Ha a 177 cm-es pasi jóképű és a csaj sem magasabb mindenképp ő a nyerő.

2020. okt. 22. 10:56
 4/32 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak a külső számít. Képzeld el, hogy van életcélod, van egzisztenciád, tanult vagy, van karriered, tökös, magabiztos, férfias viselkedésed van, vicces vagy, jó dumás vagy. Ezek is sokat számítanak, nem csak a külső. A belső és az anyagi dolgok is fontosak, mindkettővel lehet kompenzálni.

Sőt a nők sem 100% pontosan egyformák, egyik nőnek fontosabb a másikon a külső, másiknak a belső (legyél jó dumás, férfias), harmadiknak az anyagiak. Olyat kell találni, aki a te erősségeidhez vonzódik.

2020. okt. 22. 11:06
 5/32 anonim ***** válasza:
91%

Balázska, már hiányoltunk (nem).

És továbbra sem kap senki nőt, mert továbbra sem tárgyak, akiket kapni lehet, meg ajándékozgatni. A párkapcsolatok még mindig nem úgy működnek, ahogy azt te hiszed.

2020. okt. 22. 11:06
 6/32 A kérdező kommentje:

Milyen jóképűség?Én csúnya alacsony pasikról kérdeztem, az összes ileyen ismerősöm hokizik otthon.

Még azok is akinek van karrierjük.

2020. okt. 22. 11:08
 7/32 anonim ***** válasza:
66%

Jaaa, már értem.

Igen, ha alacsony és csúnya és szegény is vagy, akkor sehogy. Vagy olyan nőt is kapsz, mondjuk egy kövér csúnyát, ha egyáltalán. De ezen mi a meglepő? Vagy ezzel mi a baj?

2020. okt. 22. 11:11
 8/32 A kérdező kommentje:

Ja értem, tehát szerintetek teljesen norma hogy egyes pasik ki vannak zárva ebből az egészből mert úgy néznek ki ahogy.

Röhejesek vagytok ti nők azért.

2020. okt. 22. 11:12
 9/32 anonim ***** válasza:
0%
Pénz vagy nagy a cerka
2020. okt. 22. 11:15
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki eléri a 175-180 cm-ot, onnantól kezdve a magasság nem számít nekem.

Bandika, neked nem az arcod miatt nincs nőd, hanem a leguritott pia miatt.

2020. okt. 22. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!