Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 2 méteres annyira nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 2 méteres annyira nem is csúnya pasiként is oltári nehéz nőt szerezni magamnak, akkor egy alacsony csúnyább szegény pasi hogy kap nőt?

Figyelt kérdés

vagy hokiznak otthon?

F/29

2020. okt. 22. 10:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Szia. Hidd el nem minden a kulso. Pl a az egyik ferfi az edzoteremben, magas, jokepu, izmos, de okadek a stilusa. A tegnap olyan csunyan ramszolt, hogy azt a gepet pont o hasznalja amelyikhez en odamentem. Hat koszi, ra se birtam nezni utana, velem igy ne beszeljen senki.
2020. okt. 22. 11:19
 12/32 anonim ***** válasza:
66%
Csak a magas pasikat szeretem, értsd 190 cm felettieket, de önamgában ez nem elég, ha nem tetszik az arca vagy a teste. Te utóbbi miatt nem kellenél és az alkholizmusod miatt sem. Sokkal nehezebb dolgom van, mint azoknak, akiknek nem számít a magasság, nagyon kevés olyan pasi van, aki magas, de nem vékony vagy elhízott, hanem valóban férfias.
2020. okt. 22. 11:21
 13/32 anonim ***** válasza:
8. Mi van? Én egy férfi válaszoló vagyok. (7-es, 4-es)
2020. okt. 22. 11:22
 14/32 A kérdező kommentje:
12: jaja, a női elvárásoknak nem egyszerű megfelelni. szerencsére azért dolgozik a karma is és sok nő 40 éves korára macskákkal az ágyában találja magát.
2020. okt. 22. 11:27
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Messze vagyok még a 40-től, egyébként is jelenleg kapcsolatban élek. Újabb mínuszpont a kisebbségi komplexusodból fakadó rosszindulatúságod miatt.
2020. okt. 22. 11:30
 16/32 A kérdező kommentje:
Fital feszes nőként persze hogy abban élsz. De nem véletlenül van annnyi magányos vénlány. Addig válogattak amíg egyedül maradtak végül.
2020. okt. 22. 11:33
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Mibe fogadjuk kérdező higy te nem vagy magas és jóképű, hanem a második selejt típus aki senkinek nem kell? 😂
2020. okt. 22. 12:08
 18/32 anonim ***** válasza:
#17: magasnak magas.
2020. okt. 22. 12:14
 19/32 anonim ***** válasza:

Kérdeznék tőled, nőként:

Szóval én elég jó nőnek vagyok tartva a férfiak által, minden visszajelzés ezt igazolja + én magam is hiú vagyok, adok magamra. Mellé tanult vagyok, felépítettem egy normális életet anyagiak terén is.

Mit szeretnél, dobjam ki a párom, és szánjam meg a számomra nem vonzó palikat? Vagy mit kellene tennem, hogy a hozzád hasonlóknak megfeleljek? (nem akarok megfelelni, csak nagyon édekel a válasz)

2020. okt. 22. 12:25
 20/32 anonim ***** válasza:
83%
"2 méteres annyira nem is csúnya pasiként" tudnál nőt szerezni, ha nem egy lecsúszott alkoholista lennél, akinek nincsenek barátai és láthatóan semmire nem fogja vinni az életben. Jó esetben néha elmész majd dolgozni segédmunkára, esetleg közmunkára + megöröklöd a szüleid ingatlanát, ezért totál hajléktalan nem leszel jó esetben, de ennél többre is pályázhatnál. Nevetséges, hogy még mindig csak 29 éves vagy, előtted van még legalább az életed fele, de inkább több, mégsem csinálsz semmit, hogy változtass a sorsodon. A nő szerzés meg kb az 50. dolog kéne legyen a fejeden most, előtte még szánhatnál legalább egy 3-5 évet az életed rendbetételére, mielőtt oda jutnál a listán, hogy na igen, most már jöhetnek a csajok. Technikailag még mindig nem vagy lekésve semmiről, csak hát ugye a fejedben is bajok vannak.
2020. okt. 22. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!