Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-19-20 éves korú lányok komolyan akarhatnak valamit egy 25 éves sráctól?
Nyilván a tetszés megvan oda-vissza, de azon túl nem tudom. Az élethelyzet sem különbözik annyira, mert még most fejezem be az egyetemet (később is kezdtem), igaz már dolgoztam teljes állásban és most is dolgozom nyaranta, stb. Albérletben lakom.
Nekem nem lenne kifogásom a dolgok ellen, inkább a csajokat nem tudom, hogy ők komolyan akarnának-e valamit egy idősebb sráccal.
Lehet, hogy csak "rajong", majd leszar, ha megvagy.
Lehet, hogy tényleg akar valamit, mint emberileg.
Lehet, hogy csak státuszként tekint rád, mert egyetemen vagy.
Lehet, hogy csak férfiként tetszesz neki, és vonzódik szexuálisan => dugni akar
20 éves vagyok, harmadéves egyetemista és tömören röviden igen.
Nekem is inkább a 24-27 évesek jönnek be, eddig ezt mutatja a statisztikám:D
Nincs ebbe semmi, a pár évvel idősebb srácok férfiasabban néznek ki. Nem arra gondolok hogy ki vannak gyúrva hanem hogy pl a testalkatuk is férfias. Lehet hogy valaki vékony pl de a korombeli srácok nagyrésze ha vékony az azt jelenti hogy olyan kamaszosan, piszkafásan vékony.
Plusz én mindig jobban szerettem picit (nem nagyon) idősebbekkel egy társaságban lenni. Azt gondolom ez a pár év nem sok, akiket az egyetemen megismertem közülük is inkább a 4-5-6-7 évvel idősebbek jöttek/jönnek be inkább.
Ennyi.
Szia!
Én a korábbi tapasztalataim után most jutottam el arra a pontra,hogy szívesen ismerkednek néhány evvel idősebb férfiakkal,mert a korombeliek teljesen éretlenek,és kivétel nélkül mindegyik azért lépett le,mert meg ki akarta élni magát. Ebből kiindulva talán egy néhány evvel idősebb férfi komolyabban vehető,szóval ha a közeljövőben kapcsolatom lesz,biztosan idősebb srácot szeretnek 😁
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!