Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkán kívül nem járok sehova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkán kívül nem járok sehova hol ismerkedjek 30+?

Figyelt kérdés
Nincsen társasági életem, eléggé magányos is vagyok, ezen kívül vidéki kis faluban élek. Itt esélyem sincs ahol élek párkapcsolatra. :(
2020. okt. 19. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

Biztos vagyok benne, hogy a kérdező nagyon keveset keres vagy munkanélküli.

Tanulj nyelvet, tanulj meg valami új szakmát. Nyelvet ingyen tudsz tanulni, neted van az biztos. Vagy esetleg tanulj meg programizni. Mindkettő nagy kitartást igényel, de jó fizetést hozhat és csajoknál is menő leszel ha pl folyékonyan beszélsz németül.

2020. okt. 19. 13:24
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

#6: látod, pedig vitatkozni senki nem akar ezzel az állítással, sőt lepontoz a pincébe.

Ez ugyanúgy a könnyebb út, mint szembenzni a problémával.

Könnyű? Nem, én sem mondtam, hogy könnyű. Viszont Te (Ti?) tudtok bármit mondani, hogy mivel próbáltatok javítani a helyzten?

2020. okt. 19. 13:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Fent leírtam, hogy van munkám, hegesztőkent dolgozok,nem keresek azért rosszul, csak ennyiből jó, hogy itt lakok ahol. De azért ahhoz kevés hogy bárhova költözzek,es ahogy írtam társkereses szempontjából nem előnyös a helyzetem.mert vidék.és nincs senki akivel tervezhetnék.jövőt.
2020. okt. 19. 14:18
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Én itt lakok Pest mellett és ugyanígy vagyok, nehogy azt hidd, hogy itt jobb. Vidéken normálisabbak még a nők, nem tudom hogy nem találsz ott valami társasági dolgot. Kisvárosok művelődési házaiban programok, évszakonkénti falunapok, kreativitás luxus...
2020. okt. 19. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Ja meg most a vírusban szerintem örülj hogy munkád van, ne a nőkön rugózz, mikor Angliában már azt hallani, hogy a városokat buborékokra osztják, és ha egy pár nem ugyanott lakik, nem is jöhetnek össze...
2020. okt. 19. 15:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaid, volt osztály- vagy iskolatársaid, akikkel elmehetnél ide-oda?

Ha ők nem hívnak, adj nekik tippet Te. Hétvégeken csavaroghatnátok... Kis faluban nehezen akadsz párra, mert gondolom, hogy aki ott lakik az vagy Neked nem tetszik, vagy Te nem tetszel neki.

2020. okt. 19. 16:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy negyedórát (vagy kicsit többet) szánj rá arra: összeírod az összes dolgot, hobbit, bármit, ami érdekelne, és pl. szabadidő hasznos eltöltése szempontjából is programokat, ahova szívesen elmennél.

Facebook-on helyi, környéki csoportokat keress, melyek hobbidnak, tevékenységednek, szabadidőd hasznos eltöltésének megfelelnek. Lehet szerveznek kirándulásokat, hasznos programokat (bár most mondjuk ebben az időszakban nem biztos), de addig is amíg lehetőség lesz, megismered a csoporttagokat... Biztos maximum 1 óra buszozásra van nagyváros, ottani csoporthoz is csatlakozhatsz.

Ne feltétlenül a társkeresés legyen a prioritás, lehet hogy jó közösségeket ismersz meg és ekkor társat is találhatsz.

2020. okt. 23. 17:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az újbóli kiemelés helyett a válaszok megvalósítására, gyakorlatba történő törekedj.
2020. okt. 31. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!