Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiaktól kérdezném: teljesen esélytelen nálatok egy olyan nő, akire igaz az alábbiak mindegyike?
1. Főzés terén a legalapvetőbb dolgokra sem képes (kivéve, ha az instant kaják fogyaszthatóvá tétele, a szendvicskészítés és a kávé/tea főzése számít :D), nem is érdekli a téma, tanulásra akkor lenne csak kész, ha rászorulna, illetve ha közös móka lenne a kapcsolatban a konyhatündérkedés.
2. Az előbbi pont ellenére úgy 28 és 35 éves kora közé datálhatóan szeretne gyereket vállalni, akár szülni, akár adoptálni.
3. Két tetoválása van (egy tenyérnyi a lapockáján és egy egy-két ujjnyi az alkarján), lehetséges, hogy a jövőben lesz még néhány, de csak annyi, amennyi mellett még hétköznapi marad a megjelenése összességében.
4. A mellei nem szépek, fontolgatja a plasztikát, bár még nem jutott dűlőre a kérdésben.
5. Szereti az életterét megosztani kutyával és/vagy macskával, mehet felőle a lakásba, a szobákba.
6. A testsúlya ingadozásra hajlamos úgy 20,6-os és 30,9-es BMI között (jelenleg kb. 24; 62-63 kiló 161 centihez). Arányosan hízik és fogy.
7. Szexualitás és párkapcsolatok terén teljesen tapasztalatlan, noha már a húszas évei elején jár. Az erőszakos, egyértelmű szubmisszív beállítottságot igénylő dolgokra valószínűleg nem lesz vevő.
8. Volt már szerelmes lányba.
9. A trágár szavak használata nem áll tőle távol olyan helyzetekben, amelyek nem követelik meg a szofisztikált beszédstílust, pl. baráti társaságban.
10. Introvertált.
11. Se nem hívő, se nem meggyőződéses ateista (lényegében agnosztikus).
12. Nem éppen a szavak embere, ami a szeretet kimutatását illeti, inkább a tettei a beszédesek, illetve érintkezni, bújni szeret.
13. Diagnosztizálták bipoláris zavarral és kényszerbetegséggel, de néhány gyógyszer segítségével kordában képes tartani a betegségeit, azok eddig még nem mentek az emberi kapcsolatai rovására.
Kíváncsi vagyok, milyenek lehetnek az esélyeim a "társkeresési piacon". Mondjuk semmi jóra nem számítok.
Nem tudom a piacon hogy állsz, de nekem az 5-ös és 7-es pont probléma lenne.
Utálom, ha a szobában állat van. Nem szeretek állatokkal együtt élni.
A sima szex nekem hosszútávú kapcsolatban unalmas... Szeretek hülyeségeket csinálni. Legyen az dominancia alapú játék vagy bármilyen játék. Szabadban, érdekes helyeken, 3as (akár 2F 1L, akár fordítva), de lehetne 4es is vagy párcsere. Én simán adnék ilyeneket.
1.Ha nem tudsz főzni az nem baj mert én se, de én legalább szeretek próbálkozni. ^^
2.Gyereket én is nagyon szeretnék, de inkább sajátot ha lehet.
3.Tetkó, pc, teljesen rendben van.
4.A melleid formája... hát attól függ. Meg kéne nézni. 😁 A lányok általában azért elég kritikusak önmagukkal. Nem hiszem h nagyon gond lenne velük. Ha logós pl az engem nem zavar.
6.Enyhén husi lányokkal semmi gondom.
8. Miért írtad egyáltalán ezt bele? Ez negatívum kéne legyen?
9. Nagy dolog baszki. 😁
10. Ha tudsz egy picit szociális is lenni azért néha és van igényed a társaságra, akkor ezzel sincs baj.
11. Én ateista vagyok, de szívesen folytatok hit vitákat.
12. Ez inkább szimpi nekem.
13. Ismertem bipolárist, bár nem elég közelről. Ebben nekem is tanulnom kellene, hogy értsem és a helyén tudjam kezelni az egészet.
32, Ahhoz képest hogy azt írtad nem vagy túl tapasztalt elég praktikus módon írsz a szexről.
Biztos sokat olvastál róla. ^^
Nekem semmi bajom azokkal sem amiket a "nem nagyon erőltetném" lapra írtál fel, de ez ízlés dolga. A jelenlegi barátnőm se osztja minden fantáziám. A lényeg hogy legyen azért jó pár közös is, ami leköt mindkettőnket és nekem annyi elég.
Igen, hát a "felvilágosítóórák" megvoltak, személyes beszámolók, képi- és hanganyagok (:D), nyílt kommunikációhoz vagyok szokva ezzel a témával kapcsolatban, de biztos lehetne nekem újat mondani/mutatni bőven.
Btw, az állattartással kapcsolatban azért remélhetőleg dűlőre tud jutni két ember, vagy legalábbis olyanokat még nem ismertem, akik emiatt ne jöttek volna össze vagy emiatt mentek volna szét (én is beletörődnék nagy nehezen, ha a párom zsigerből ellenezné), de gondoltam, azért megemlítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!