Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiaktól kérdezném: teljesen esélytelen nálatok egy olyan nő, akire igaz az alábbiak mindegyike?
1. Főzés terén a legalapvetőbb dolgokra sem képes (kivéve, ha az instant kaják fogyaszthatóvá tétele, a szendvicskészítés és a kávé/tea főzése számít :D), nem is érdekli a téma, tanulásra akkor lenne csak kész, ha rászorulna, illetve ha közös móka lenne a kapcsolatban a konyhatündérkedés.
2. Az előbbi pont ellenére úgy 28 és 35 éves kora közé datálhatóan szeretne gyereket vállalni, akár szülni, akár adoptálni.
3. Két tetoválása van (egy tenyérnyi a lapockáján és egy egy-két ujjnyi az alkarján), lehetséges, hogy a jövőben lesz még néhány, de csak annyi, amennyi mellett még hétköznapi marad a megjelenése összességében.
4. A mellei nem szépek, fontolgatja a plasztikát, bár még nem jutott dűlőre a kérdésben.
5. Szereti az életterét megosztani kutyával és/vagy macskával, mehet felőle a lakásba, a szobákba.
6. A testsúlya ingadozásra hajlamos úgy 20,6-os és 30,9-es BMI között (jelenleg kb. 24; 62-63 kiló 161 centihez). Arányosan hízik és fogy.
7. Szexualitás és párkapcsolatok terén teljesen tapasztalatlan, noha már a húszas évei elején jár. Az erőszakos, egyértelmű szubmisszív beállítottságot igénylő dolgokra valószínűleg nem lesz vevő.
8. Volt már szerelmes lányba.
9. A trágár szavak használata nem áll tőle távol olyan helyzetekben, amelyek nem követelik meg a szofisztikált beszédstílust, pl. baráti társaságban.
10. Introvertált.
11. Se nem hívő, se nem meggyőződéses ateista (lényegében agnosztikus).
12. Nem éppen a szavak embere, ami a szeretet kimutatását illeti, inkább a tettei a beszédesek, illetve érintkezni, bújni szeret.
13. Diagnosztizálták bipoláris zavarral és kényszerbetegséggel, de néhány gyógyszer segítségével kordában képes tartani a betegségeit, azok eddig még nem mentek az emberi kapcsolatai rovására.
Kíváncsi vagyok, milyenek lehetnek az esélyeim a "társkeresési piacon". Mondjuk semmi jóra nem számítok.
Ha már pontokba szedve akarod:
1) Most nem tudsz főzni, de ha szeretsz valakit akkor majd közösen megtanultok. Nem házicselédnek "szerződsz", hanem kapcsolatra.
2) Mi köze a gyerekvállalásnak ahhoz hogy tudsz-e főzni? :o
3) Egészségedre, ma már elég sok emberen van tetkó, nem ez határozza meg a személyiséget.
4) Na és? Nem topmodellt keresnek a férfiak. Előny a szép mell, de nem csak abból áll egy nő.
5) Magyarán állatbarát vagy - bőven vannak férfiak is akik szeretik az állatokat, ezzel semmi gond (bár van akit lakásban zavarna, nyilvánvalóan nem velük fogsz akkor összejönni).
6) Ezek csak számok, az összkép sokkal fontosabb. Mondjuk a túl nagy súlyingadozás nem jó :( elég keményen igénybe tudja venni a szerveztet.
7) Miből gondolod hogy a férfiaknak mindenképpen szubmisszív, BDSM-t kedvelő nő kell??? A pároddal találd meg a szexuális összhangot mások meg ne érdekeljenek.
8) Egészségedre :) fontosabb egy párkapcsolatnál hogy a párodba legyél szerelmes.
9) Na b.meg ki nem szokott időnként káromkodni? Ettől még ne úgy beszélj állandóan mint egy kocsis.
10) Ha nem nyitsz mások felé akkor nehéz lesz új kapcsolatokat kialakítani...
11) Kit érdekel? Az emberek többsége nem hívő. Egy bigott vallásost érdekelni fogja de ők vannak kisebbségben.
12) Ki nem szeret bújni, érezni a másikat amikor szerelmes??? A tettek amúgy is többet mondanak el mint a szavak.
Az a komoly, aki arra törekszik, hogy minél több társadalmi konvenciónak megfeleljen azért, hogy megkönnyítse saját maga számára a megállapodást? Őszintén kíváncsi vagyok.
Nálam teljesen lenne esélyed. :) Semmi olyat nem írtál, ami ne lenne változtatható, vagy különösebben zavarna.
Egy kapcsolat arról szól, hogy a felek mind a ketten fejlődnek benne egymást segítve. ;)
#12: nem, hanem aki felfogja, hogy az élet nem csak annyiból áll, hogy beleülök a saját magam által kialakított kényelmes semmibe és elvárom, hogy a fennmaradt létszükséges dolgokat (mint a főzés) a másik elintézze helyettem.
Szerinted lehet veled jövőt tervezni? Komolyan? Hát nem.
"vannak egészséges nők is akik nem szorulnak gyógyszerre...nem értem miért választanának téged akkor.."
Esetleg azért, mert nem biztos, hogy ezek a makkegészséges nők az élet minden területén köröket vernek rám. Bár ez csak tipp.
A 8 (tudomásom szerint) és 13 -ast leszámítva a feleségem is ilyen.
10 éve vagyunk együtt és csak 4 éve házasok.
1, Nem értem a főzéssel mi a bajod? Egyedül is meglehet tanulni. Attól, hogy tudsz főzni még nem leszel cseléd.
Nálunk pl én és párom is tudunk főzni.
2, Gyereket nagyon sokan akarnak ennyi idősen, férfiak is.
3, Nekem egy tetkóm van az alkaromon, eddig nem találkoztam olyannak, akit zavart volna. Mai világában rengetegen embernek van.
4, Egyet értek, nekem pl hasam van, de ez se volt még hátrány számomra. Nincs tökéletes ember.
5, Nekem is van 2 kutyám, sokan szeretik a kutyákat és nem zavaró mindenki számára. Mondjuk nem mindegy, hogy kíván rakva és nem is foglalkozol velük vagy pl öltözteted, evvel hülyét csinálsz a kutyábol pl. Vagy, ha neveletlen az is zavaró.
6, A mostani testsulyod sztm nem rosz, pláne, ha aranyos. Ezt kéne megtartani. Sztm plusz mínusz 5 kiló még belefér.
7, Sokan tapasztalatok, nem vagy még 30 éves, van időd. Sokan nem fogadják el az általad írt dolgokat.
8, Nem hinném, hogy ez olyan zavaró lenne. Biztos van, akinek kizáró ok.
9, Néha néha a káromkodás nem gond, ha nem minden második mondatodban van. De azért ne kezd el káromkodni a buszon, ha nem engednek előre vagy pl, ha bankba mész ügyet intézni.
10, Sztm ez se feltétlen baj, férfiba is eleg sok ilyen van. Általában ők jobban őszeillenek.
11, Sztm evvel sincs baj, de nyilván egy full vallásos ember nem fog veled őszejönni.
12, Igaz én azért szavakkal is kifejezem magam, de a tettek valóban többet számítanak sztm! Mondani bármit lehet.
13, Ha a gyógyszer segít, akkor sztm nem gáz. Nem te vagy az egyetlen. Én pl csak Frontinnal tudok normálisan aludni.
Igaz ilyen zavarai nincsenek, de írtad, hogy gyógyszerrel kezelhető. Ma már kb az emberek kb 70 százaléka szed hasonló gyógyszereket.
Szóval sztm ezek nem olyan nagy dolgok, hogy ezmiatt ne lenne esélyed egy normális kapcsolatra/családra.
Nyilván vannak még rossz és jó tulajdonoságaid és a testsulyon kívül más is számít.
Sok sikert.
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!