Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látott már valaki ilyen férfit, vagy ez is csak egy legenda?

Figyelt kérdés

Ugye ha valaki itt panaszkodik, hogy xarul néz ki, akkor általában megkapja a sablonos választ, hogy "a kisugárzás a fontos, a magabiztosság, és is tudok olyan pasit, aki 150 centi, köpcös, ronda, de mindig atomjó női voltak, simán ledumálta a bugyit bármelyik nőről!"

Ehhez képest a tágabb ismeretségi körömben (>100 ember) egy ilyent se látok. Inkább az Andy Vajna-effektusra van példa (a ronda pasi gazdag, és úgy sikerül egy nőt összeszednie, hogy azt tömi pénzzel), vagy a balfék-módszerrel (a ronda pasas gazdag családból származik, és már egyetem után összeházasodik az első csajjal, aki hajlandó járni vele, mert parázik, hogy mást úgysem kapna meg. Aztán jön a papucs élet). De érdekes módon rusnya pasast, aki lehengerlő magabiztossággal viszi ágyba a jobbnál jobb nőket ("a kisugárzás a fontos!") sem én, sem a haverjaim nem ismerünk. Ez csak ilyen sablon duma, a lelkiismeret megnyugtatására, hogy igazából nem a külső számít?

2020. okt. 18. 11:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én "ismertem" ilyen srácot. Ronda volt, és alacsony. Inkább csak látásból ismertem, az egyik barátnő volt oda érte, egy meglehetősen szép, csinos lány. Sírt utána. Kérdeztem tőle, hogy miért van úgy oda érte, és azt mondta, hogy nagyon jó a dumája, vicces srác. És utána vettem észre, hogy igen, tényleg elég népszerű a lányok körében. Mondjuk, én bevalom őszintén, nálam azért számít a külső, bármennyire is jó egy fiú dumája, de ezen példa alapján vannak olyan lányok - szépek is -, akiknél sokkal mérvadóbb a személyiség.

De egy másik példa. Az egyik barátnőm (ő is szép lány) barátját egyenesen csúnyának tartottam, neki viszont bejött, és nem csak a dumája miatt. Szóval az is elképzelhető, hogy akit mi rondának tartunk, másnak az az ideálja. A szépség szubjektív.

2020. okt. 18. 14:10
 12/19 anonim ***** válasza:
46%

#11 Ez egy nagyon súlyos tévedés női részről.

Attól, hogy valaki a társaság bohóca, még nem visz haza női tömegeket, ezzel próbál kompenzálni és néha esetleg lehet kapása, vagy lehulló morzsa a jópasiktól.

Mint ahogy, ha az utcán megkapod a "de megdugnám" nézést, mert éppen kint van mindened, sem jelenti azt, hogy te

a) jó nő vagy, vagy

b) veled élné le az életét, aki megnézett.

És az sem számít, hogy te és barátnőid mennyire látjátok szépnek a másik pasiját, mert itt nem erről van szó.

A kérdésnek és a benne szereplő full kamu válasznak az a lényege, hogy ismersz-e olyan pasit (és mivel elég tömeges ez a sablonkamu, ezért elég sok ilyennek kéne léteznie), aki alacsony, kövér,ronda, bénán kopaszodó, se nem pénzes, se nem híres, se nem hírhedt,(még egészen apró közösségben sem), nincs pu.ncimágnes foglalkozása, vagy hobbija, ránézésre egy tipikus láthatatlan és beazonosíthatatlan darabja a masszának és mégis

a) alapból olyan a kisugárzása, hogy tömegesen nedvesedtek be már csak attól, hogy megjelenik,

b) emellett még csak a dumával, semmi mással, bármelyik random nőt hazaviheti, akár szexre, akár komolyra, bármikor, bárhonnan.

2020. okt. 18. 14:50
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagyok egy sármos, helyes, jóképű pasi, de millióim, vagy menő verdám sincs.

De soha nem panaszkodhattam, határozott, magabiztos fellépés, jó humor, társalgással, mindig sikerült egy-egy csinos társaságot össze szedni. Oké, sok elutasítás is volt, de ha nem vagy bunkó, rányomulós, de 5 percre így is letudod kötni a figyelmét, akkor siker.

2020. okt. 18. 15:02
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
De ha ilyen körökben mozogsz, akkor bizonyára neked is van pénzed, akkor meg mi a probléma? Ha meg nincs, akkor kezdjél el keresni.
2020. okt. 18. 15:13
 15/19 A kérdező kommentje:

#6 Ha szerinted ronda pasiként csak "magabiztossággal, sármmal" becsajozni ugyanolyan teljesítmény, mint világcsúcstartó hegymászónak lenni, akkor voltaképp az én álláspontomat támasztod alá.

De gondolom, te sem ismersz ilyen ronda de "bugyit ledumáló" csávót, különben nem a hegymászókkal példálóztál volna, hanem azt az ismerősöd hozod fel példaként.

2020. okt. 18. 15:56
 16/19 anonim ***** válasza:
36%

Az ilyen kérdéseknél a legeslegnagyobb baj, hogy Kérdező az ő álláspontját szeretné 100%-osan visszaigazolva látni. Ellenkező véleményeket igazából el sem akar olvasni. Az ő nézőpontja szerint csak az van, amit elképzel, másfelé nyitni nem hajlandó, képtelen.

"Ronda pasinak akkor lehet nője ha gazdag, jól keres", "én ismertem ronda pasit, jó női voltak, nem volt gazdag", na erre jönnének Kérdezőtől a cáfolatok: "biztos nem is úgy volt az", "gazdag volt csak te nem tudsz róla", stb.

Az a baj hogy a világot így leegyszerűsítve az önmaga illuzorikus elképzelései tartják kényszerpályán és mindent meg is fog tenni hogy a világban önmaga számára tézisét igazolva lássa. Még ha össze is jönne kapcsolat, valahogy "úgy fog alakulni" hogy nem jön össze és ismételten megerősítve láthatja saját igazságát.

Ha ennyi energiát fektetne abba hogy más nézőpontokat is keressen, minthogy egysíkú igazságát védje, nem kellene másokhoz hasonlítgatnia magát, elindulhatna egy szebb, boldogabb, megelégedettebb élet felé.

2020. okt. 23. 06:18
 17/19 anonim ***** válasza:

16:

"Ha ennyi energiát fektetne abba hogy más nézőpontokat is keressen, minthogy egysíkú igazságát védje, nem kellene másokhoz hasonlítgatnia magát, elindulhatna egy szebb, boldogabb, megelégedettebb élet felé."

Ez azért nem így működik.

2020. okt. 27. 14:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Jah te pontosan tudod mi hogyan működik, biztosan az egyedüli igazság letéteményese vagy.
2020. okt. 27. 15:26
 19/19 anonim ***** válasza:

18:

Ha nem hasonlítgatja magát másokhoz, az mit segít? Semmit.

2020. okt. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!