Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem lenne férfitöbblet, hanem nőtöbblet lenne helyette, akkor az igények is megfordulnának?
A mai világban nagyon az van, hogy egy férfitól tényleg rengeteg elvárás van. A nőktől gyakorlatilag pedig semmilyen elvárás nincsen ha 40 alatti és gyerektelen.
Remélem ezzel nem bántok meg senkit, ezek tények.
De ez mind a férfitöbbletnek tudható be? Ha nőtöbblet lenne, akkor a nőktől várnál el a férfiak, hogy legyen saját hitelmentes lakásuk, legyenek 2-3 kategóriával jobb külsejűek mint ő, tartsák fitten sportosan szexisen magukat 2 gramm súlyfelesleg nélkül, keressen jól hogy jó sok nyaralásban és luxusban részesíthesse elkényeztethesse a férfit és stb.?
Továbbá a kevésbé előnyös külsejű, de fiatal nőknek meg nem jutna pasi, fizetniük kellene hímringyóknak a szexért is?
Ha megfordulna a nemek aránya, akkor minden megfordulna?
Mivel állítólag mi nők bármikor találunk párt
Ez a kulcs, barmikor talaltok. Mert nők vagytok. Egy pasi meg jo ha 5 evente talal egyet, de ott is inkabb engedni kell az igenyeibol h egy nô szoba alljon egy atlag pasival.
Szerintem nem ronda a férfiak 90%-a. De a párkapcsolathoz a külső kevés, belső alapján válogatunk, mégpedig olyan embert keresünk, aki hozzánk illik. Ez pedig tű a szénakazalban, lássuk be. Én is voltam házas fiatalon, most már tudom hogy nem szabad hagyni, hogy a szerelem elvegye az ember eszét.
Nem érdekel, hogy bármikor találok egy unalmas átlag Jóskát, akinek az a hobbi hogy sörözik a haverokkal, nem szokott utazni, nem beszél nyelveket és nem olvas könyveket. Én nem ilyen vagyok és nem ilyen párt keresek. Nem azért mert válogatós dög vagyok, hanem mert ilyen emberrel halálra unnánk magunkat egymás mellett.
Ha nem találok, maradok egyedül. Számomra lényegtelen hogy férfitöbblet agy nőtöbblet van, a kérdés az hogy találok-e olyat, akivel össze illünk. Ha nem, akkor sem fogok a kardomba dőlni vagy a férfiakat szidni, hogy unalmasak.
14:57-es! Az a baj, hogy a nők (tisztelet a kivételnek) külső alapján kirostálják a férfiak 90 %-át, majd nem értik, hogy a maradék 10 %-ban miért nincsenek olyan férfiak, akik a belső elvárásoknak megfelelnének.
Én pl. szeretek utazgatni, múzeumokba, színházakba járni, szoktam könyveket (regényeket) olvasni és beszélek franciául és egy kicsit angolul és latinul. Viszont a 180 cm-hez 80 kiló vagyok, tehát van rajtam 1-2 kiló felesleg, és kigyúrva sem vagyok.
A sört konkrétan utálom, de más alkoholt is kb. 3 havonta iszom, viszont mivel introvertált vagyok így nem igazán vannak barátaim.
Hát a fogaimmal semmi baj, a hajam meg olyan sűrű, hogy minden hajvágásnál parókát lehetne belőle készíteni, pedig folyton ritkitják.
Nem, én vagyok akinek a 4 èves kapcsolata volt a 95 kilós lánnyal... :D És se előtte, se utána nem topmodeleknél próbálkoztam. Mindössze annyi az elvárásom, hogy, legyen ápolt, legyen érettségije, a műveltsége ne a valóságshowk-ban merüljön ki, legyen meg minden foga (bölcsességfog természetesen nem számít, bár az nekem mind megvan), ne legyen rajta 5 kiló smink, lehetőleg 120 kiló alatt legyen, szeresse az állatokat. Összefoglalva: Csak annyit várok el (vagy még annyit sem), amennyit én is adni tudok.
Abban viszont van némi igazad, hogy lehet, hogy depresszív kisugárzásom van (az unalmast nem tudom, hogy érted) ugyanis gyakran mondták már (családtagok), hogy többet kellene mosolyognom, csak ha az ember nem kell senkinek, nehéz mosolyogni. Amúgy meg azért se nagyon barátkozok, mert már sokszor láttam, hogy állítólagos legjobb barátok (és barátnő) mindennek elhordják egymást a másik háta mögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!